- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
glett nélkül Azért van pofája embereknek, glett nélkül azért, hogy lehengerezzék a falat? Egy 37m^2-es lakásban?
Én úgy vagyok ezekkel, hogy csak a gázszerelő az akit érdemes kihívni, a gázhoz azért nem nyúlok hozzá. Meg festőt szoktunk még, fater gimis osztálytársát, ő nagyon precíz és nem ilyen irreálisan drága, viszont kb. fél év mire jön, így általában azt is mi oldjuk meg.
-
válasz
nullpoint #21 üzenetére
Azért a burkolás ha nem vadbarom módjára csinálod nem különösebben veszélyes dolog, illetve nem is különösebben bonyolult.
Normális mesterember fix óra tarifával dolgozik, és meg tudja becsülni mennyi idő alatt lesz kész. Plusz nem cseszi el, és hagyja ott. Ennyire magam is megcsinálom, eltörni a csempét az szerintem a kontárság netovábbja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged