Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
Nálam a youtube-app fülessel gyakorlatilag használhatatlan. Nemigen van hang, és a lejátszás is inkább nem működik.
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
llax
senior tag
válasz Blizzardking #1699 üzenetére
Ezt legegyszerűbben az NNG kft.-től lehetne megkérdezni. Pl. ezekre és a fentebbiekre hivatkozva kérni egy nyilvános állásfoglalást.
Azt nem vitathatná senki, főleg nem a fentebbi stílusban. -
obligat
senior tag
No, az a helyzet, hogy semmiféle filmet nem hajlandó lejátszani, elindul-megáll a lejátszás, hang meg csak a youtubeon nincs, amennyire látom. Kellene valami ötlet, van valakinek?
-
afb
tag
válasz winnerb #1702 üzenetére
Szóval, ha sms-t írok, és abban ékezetes betű is szerepel, akkor az ékezetes betű "értéke" sokszorosa a normálnak, az üzenet nagyobb, jóval nagyobb méretű lesz, azaz többet fizetek.
Hogy írjam jobban körül?
Például beírom az üzenetszerkesztőbe, hogy: "Ez egy próbaüzenet."
"Ez egy pr" - eddig a számláló 151/1-et mutat. Folytatjuk:
"Ez egy pró" - ekkor a számláló 60/1-re ugrik, azaz a nyamvadt hosszú "ó" miatt 91 karaktert "számol", tehát ha megírsz magyarul egy üzenetet, akkor az akár 4-5 sms árába is kerül drága szolgáltatóinknál, az ékezetes, és egyéb "abnormális" karakterek miatt.Erre találták ki a "karaktertámogatás" beállítást, ahol a "korlátozott" opciót kiválasztva a továbbiakban írhatod nyugodtan az ékezetes karaktereket, azok ugyanúgy számolódnak, mint a többi. Azt nem tudom, hogy a fogadó fél hogyan kapja meg (de nem is nagyon érdekel). Viszont "gépelni" már csak egyféleképpen tudok, a QWERTY-s 85 gombos billentyűzetről meg kb. 20 éve szoktam le. És nem is nagyon akarok rá csak az sms-ek miatt visszaszokni!
-
afb
tag
válasz szlibud #1710 üzenetére
A fene se tudja. Én vagyok a láma újonc, aki kérdez.
Nokián volt, egészen a Belle-ig, az tuti, emlékeim szerint a HTC desire S-en is találtam valami ilyesmit (ICS), de az már nincs nálam, a DesireX az céges, ott nem számít, és most ugye az S750, ami az enyém, és nem mindegy... -
gyűrű
addikt
válasz Blizzardking #1699 üzenetére
Igen elég.
Sajnálom hogy ezt nem tudtad.
Az hogy még törökül sem tudsz, ez valóban megbocsáthatatlan hiba...Tehát semmi " illegális program módosítás " csak a sys.txt -ben ez legyen:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="auto"
;screen_x=960
;screen_y=600
;screen_x2=600
;screen_y2=960
;screen_xy="800_480:960x600/600x960:fullscreen"
fullscreen=0Ki mondta hogy én magyarországról beszélek, vagy írok?
Én csak azt mondtam hogy a sok okoskodó trollal ellentétben,
van legális működő IGO primo androidra. PONTSehol sem mondtam hogy a magyar térkép is benne van.
Többit szűrd le magad.
Ha pedig a trollkodáson kívül is érdekel a téma, akkor esetleg válaszolok priviben, de amúgy a GOOGLE a TE barátod is.
-
gyűrű
addikt
válasz szlibud #1708 üzenetére
Nocsak.
Az hogy hibátlan eddig is tudtam, viszont van itt 1-2 fickó,
aki szerint ez nem is lehetséges, hiszen eleve a GPS chip / MTK alap is hibás, illetve maga a telefon is( lehet hogy még a műholdak is hamisak).
Ezt nem értem.Hogyan működik nálad jól?
..és nálam is, plusz néhány ismerősnél, amikor ez nem lehetséges???Csak az lehetséges , hogy "másoknál" nem jól müxik.
Ezek mások viszont mindig telesírják a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
gegsite
tag
Igen az első ékezetnél leugrik 60/1-re, de onnantól már akárhány ékezet lehet benne már egyesével számolja. Azaz 60 tól, áéúóöőúí szépen egyesével számolja. Tény hogy ezt eddig nem néztem, de a végén mindig nézem nehogy átcsússzak. Az elejénél sose figyeltem....
Üzenem név szerint gyűrű és llax hogy fejezzék be az üzengetéseket, k-rvára elegem van. Ott van a privát üzenet írogassatok egymásnak.
Az evidens kérdésekre és a "lusta vagyok inkább megkérdezem" emberek HASZNÁLJÁK A KERESŐT, vagy itt vagy www.google.hu. Beszarok, hogy ugyan azok a kérdések vannak már 20x-ra.
CNC marás, 3D nyomtatás. Akksi időre, és uptime-ra gyúrok.
-
-
obligat
senior tag
Próba-szerencse alapon rájöttem, hogy a vezetékes headset nem jön be neki, a sima fejhallgatóval megy a videólejátszás, az olyannal, ami mikrofon-bemenetet is tud minden videólejátszás megáll.
Hasonlót valaki tapasztalt? És meg tudta oldani? Gondolom a 4 "emeletes" jack-dugó nem jön be neki, a 3szintessel viszont nincs baj. A ROM így megmenekült a gyalutól eddig. Egyre jobban tetszik.--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Blizzardking
őstag
"Ki mondta hogy én magyarországról beszélek, vagy írok?
Én csak azt mondtam hogy a sok okoskodó trollal ellentétben,
van legális működő IGO primo androidra. PONT"- De ezek szerint kimentél Törökországba kipróbálni?
Amúgy meg kezdesz kicsit agresszívan viselkedni. És ez nem tetszik.
Tekintettel arra, hogy eddigi hozzászólásaid 90%-ban vagy bezzegelések voltak, vagy súlyos személyeskedések. El kéne fogadni hogy vannak akik másképp használnak, másképp látnak dolgokat. És külön szólnék, hogy ha valakinek mondanivalód van, akkor legyen benned annyi kajak, hogy neki írod.
Továbbá felhívom a figyelmedet arra, hogy egy telefonban lévő gps vevőt nem csak autós navigációra lehet használni, kismillió felhasználási területe van, ami felett elegánsan átsiklottál. Szerinted annyi a megoldás, hogy tegyen fel az ember egy török IGO-t, Magyarország térkép nélkül és minden el van intézve. És aki nem így gondolja az ostoba troll. Gondold ezt át, mert lassan komolyan belecsúszol az általad annyiszor felemlegetett kategóriába. És azt hogy pont, azt akkor mondd, ha a másiknak is pont, nem vagy a pártfogó felügyelőm. Stimt?"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
llax
senior tag
válasz obligat #1720 üzenetére
Kétféle headset bekötés van használatban:
"hegyétől" indulva:
L - R - mic. - GND
illetve:
L - R - GND - mic.Ha van rajta gomb, azt megnyomva mic. - GND pontokat zárja össze, ezt a telefon szituációtól (és szoftvertől) függően értelmezi. Pl. zenénél play/pause, bejövő hívásnál felvesz/letesz.
Hogy egy kicsit zavarosabb legyen a dolog, a Lenovo mindkettőt használja... Pl. a P700-hoz az első bekötés kell, az S750-hez a második.
Itt egy kép. Ahol a Lenovo szerepel rajta, pont az nem jó az S750-hez.[ Szerkesztve ]
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #1723 üzenetére
Szívemből szóltál, tényleg kezd egy kicsit arrogáns lenni, ezt a stílust és okoskodást, inkább hagyja meg a kocsmában a haveroknak.
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
avirid
tag
Új problémába ütköztem, legalábbis nekem új, és bár elvileg az elmúlt egy évben végigolvastam a topicot, de nem rémlik, hogy ilyenről más is írt volna, ha mégis, akkor elnézést kérek.
Szóval nemrég elkezdtem használni a második SIM kártyát egy másik szolgáltatóval, és olyan történik, hogy telefonálnék ezen a második SIM-el, de én nem hallom a túloldalon lévő személyt, ő viszont jól hall engem. Ha bekapcsolom a kihangosítót, akkor már én is hallom. Akksikivevős restart után is.
Hallott valaki már ilyenről? Ha van tipp, megköszönöm. Próbáltam már keresgélni a dual sim-es topicban is, egyelőre nem találtam semmit, de még folytatom ha lesz több időm, + elkezdek keresni az xda-n meg másmerre ha kell..
-
akosos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy s 750-esem, kb: 1 hetes, de nem igazán tetszik a rendszere, ezért megválnék tőle.
Még a fólia is rajta van, nem lett még "piszkálva", dobozos.Ákos
-
afb
tag
válasz gegsite #1716 üzenetére
Azaz 60 tól, áéúóöőúí szépen egyesével számolja.
Thx! Úgy tűnt fel a dolog, hogy egy 160< karakteres üzenetnél már a ../3-nál tartott a számláló.
Akkor lehet, hogy MMS-ként küldi, vagy meg Unicode-ban? A fene se bírja már ezt követni, öreg júzer vagyok wazze, nem kocka! Programozzon a fejlesztő, én használni akarom, végül is sokba' van egy teló, csak tegye a dolgát!Ha az evidens kérdéses részt nekem szólt, akkor:
Előzőleg is keresgéltem (ide is a gúgli hozott , sok használható infó nem volt az üggyel kapcsolatban, azok sem MTK-s telefonokról szóltak. Ez azért itthon viszonylag új történet. -
Zolioo
újonc
Sziasztok!
En tavaly vasaroltam a mindealtol egy ilyen s750-es lenovot.
Teljesen meg vagyok vele elegedve de bar mostanaban a zold kamera kep okoz nekem problemakat.
Erre szeretnek tőlletek segítséget kérni?!
Meg meg arra hogy lehet uj romot tenni erre a telefonra!?
Koszonom a valaszokat -
M_o_g_y_i
őstag
válasz BlackPriest #1734 üzenetére
Nem akartam g.ci lenni...
Nem "gáz", ha valaki újonc, idővel majd megszokja a dolgokat.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
gyűrű
addikt
válasz Blizzardking #1723 üzenetére
Igazad van. Kimentem és jól működött, ennyit megért, nekem.
Visszafogom magam.
Igo primo nincs még, legálisan, magyar térképpel.
Én viszont nem minősítelek téged, stimmt?
Továbbra is állítom viszont, hogy a telefon GPS-e, is , jól működik.
szép napot
[ Szerkesztve ]
-
obligat
senior tag
/system/etc/firmware??
Nekem egy SIM-mel ma ledobál, és csak akksicserésen lehetett visszaalakítani a hálózatot, most már azzal sem. Bár T-mobilos és amennyire megbízhatóak, lehet nincs is mire felmennie
-
llax
senior tag
válasz obligat #1739 üzenetére
Melyik verziót használod?
Amit közzétettem, az "andrea" legutóbbi ROM-jábal lévő, eddigi ismert legfrissebb. Korábban is írtam, hogy ha gond van, akkor vissza a régit (feltéve hogy cserélted - illetve tartós a probléma).Nálam február elején volt utoljára észlelhető problémám a hálózattal. Valamelyik modem.img -s hsz.-om után (talán amire válaszoltál) bekapcsoltam a PIN kérést (az első ledobás után majd kikapcsolom...), de indítást kivéve eddig nem kért olyat tőlem. Nekem korábban sem a ledobálás volt a legfőbb gondom, hanem a mobilnet, de a mostani modem.img mellett az sem szórakozik velem.
-
obligat
senior tag
ez még mindig az a rom, amelyikkel küldték, a repülő-mòd, és csakis az teszi helyre, most kivárom az új modem.img-vel meddig bírja a t-hálón. Az azért gáz, hogy újraindítás után egyből repülő ki-be, és akkor indul a simlock-app.
szerk.: a legutolsò, verziót linkelted pár hozzászòlással később? mármint azòta sincs ùjabb?
[ Szerkesztve ]
-
obligat
senior tag
Ez nagyon hardverprogramozás, vagy földi halandó (én) is megbabrálhatja? Amúgy néztem az em sim lock nevű programot, hátha van frissítése, eddig mérsékelt sikerrel, gondolom ez felelne a pin-bekéréséért.
[ Szerkesztve ]
-
minifoximaxi
tag
-
obligat
senior tag
A kameraszoftvert lehet-e cserélni? Nem az alkalmazásra gondolok, hanem a "driverre", vagy "firmware" - re, ami közvetlenül felelős a képekért. Nem tudom a helyes neve melyik lehet.
-
llax
senior tag
válasz obligat #1743 üzenetére
A "nagyon hardverprogramzás" kategória. Gyakorlatilag a modem.img vezérli az "alap" telefonfunkciók hálózati oldalát és az adatkapcsolatot hardver szinten. Belenézve a fájl tartalmába, gépi kód nyelvén nem értve is nyilvánvaló, hogy köze van a SIM-mel történő kommunikációhoz is, "emberi" nyelven is szerepelnek benne ehhez kapcsolódó kulcsszavak, üzenetek.
PIN újbóli bekérése akkor történik meg, ha a készülék elveszíti a kapcsolatot (majd újrakapcsolódik) a SIM kártyával, ekkor új inicializálást kezdeményez a telefon, amire a SIM (mikrovezérlő "oprendszerrel", a kezdetektől) újraindulással válaszol. Az újraindítását egyszerű felhasználói app nem kezdeményezi, esetleg akkor, ha ilyen funkciót is tettek bele, ennek csak különféle teszt alkalmazásoknál lenne értelme.
A PIN bekérése GUI szinten tudtommal a phone.apk -ban van.
-
llax
senior tag
válasz minifoximaxi #1744 üzenetére
Nekem a negyedik lenne, tartósan csak a második. 1+1 dolog kivételével bőven hozza amit vártam tőle. Az 1 az a nemrég sokat tárgyalt dolog, a +1 az az én tájékozatlanságom (900-as Voda 3G - ott ahol a másik 2-nek olyan sincs).
-
Triton08
csendes tag
válasz pitya63 #1655 üzenetére
Lenovo s750-nel én is zöld képeket készítek. Ki-bekapcsolás után az asztalról kidobja a SKYPE linkjét és az egyik telefon megnevezést T-Mobile helyett "T-M..ile" betű hiányossá teszi. Ha van gyógyító híretek velem is osszátok meg Az andrea ROM fut, de nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
obligat
senior tag
Az indításnál nem talál a 2. slotban SIM-et és erről egy időben tájékoztat az első ellenőrzésével, így az elsőhöz meg nem indítja a pin-bekérését. Szóval még az is előfordulhat, hogy valami időzített indítással helyre lehetne tenni, ha volna rá lehetőség.
-
Triton08
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest