Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, büszke tulaja vagyok én is egy ilyen telefonnak, a gondom az, hogy lecseréltem a gyári launchert Apexre. Átnyálaztam minden beállítását, alapértelmezettém tettem, de a telefon újraindításánál (pin kód beadások alatt is) a régi Launcher indul és csaka Home gomb megnyomása után vált át Apexra, USB storage üzemmódból visszatérve szintén ez a gondom, XDA-s Andrea ROM van rajta, egyébként gyors, nem dobálja el a hálózatot (igaz csak GSM üzemmódban megy mindkét kártya), alapvetően elégedett vagyok vele.
Köszönöm a válaszaitokat.
Üdv!
Megott[ Szerkesztve ]
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #1190 üzenetére
Na de miért egy hét után jelentkezik, nézzetek már adatforgalmat vagy valami cache-t lehet az csordul túl és az okozza a galibát.
-
megott
aktív tag
Van új Andrea rom az XDA-n, a meglévő adataimat (névejegyek, sms, lehetőleg gmail nélkül)és beállításaimat (audió profilok, MobileUncle Tools-os és más app beállítások) miként tudnám lementeni úgy hogy minél kevesebb "úratapogatást" okozzon?
Köszi a válaszokat!Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #1723 üzenetére
Szívemből szóltál, tényleg kezd egy kicsit arrogáns lenni, ezt a stílust és okoskodást, inkább hagyja meg a kocsmában a haveroknak.
-
megott
aktív tag
Okoska a csavarfejen lévő tépésvédett matricával mit csinálsz? Most már tényleg vegyél vissza nem te vagy itt az ügyeletes megmondóember, konkrétan egy türhő parasztban több intelligencia és viselkedéskultúra van mint benned!
[ Szerkesztve ]
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Legújabb Andrea rommal, Bluetooth problémával küszködök, autórádióval (Becker, nem egy bazári egypálcás) párosítva egészen hívásmegszakításig működik, ekkor eldobja mindkét kártya hálózatát, mi a túrót tudok vele kezdeni, mert egy kicsit idegesítő, egyéb iránt remekül működik.
Köszi a segítségeteket előre is!
Üdv!
MegottAki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #2258 üzenetére
Azért ennyire analfabétának ne nézz, igaz hogy nem írtam le még egyszer de csak és kizárólag 2G-ben használom. Mint írtam más üzemmódban nem jelentkezik csak Bluetoothos hívásmegszakításnál!
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #2262 üzenetére
Semmi gond, én kérek elnézést a nyers válaszért! (front van )
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Boldog tulaja vagyok 2 éve egy S750-nek, a legutolsó Andrea-féle ROM-mal használom, sajnos annak minden hibájával, a sokat tárgyalt 3G-Bluetooth hiba nálam is jelentkezik 1 hónapja mióta mobilnetet is használok rajta. A kálváriám itt még nem ért véget vannak applikációk amik nem helyezhetőek át az SD-re és már csak 150mega van szabadon a belső memóriában. Van rá valami értelmes megoldás ezekre a problémákra? Akár ROM csere is szóba jöhet, bár ha van egyszerűbb akkor azt játszanám végig rajta!
Segítségeteket előre is köszönöm!Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #4010 üzenetére
Szia!
Hol kapni hozzá fillérekért motort? Az Aliexpressen 20 dollár felett van! Tudsz esetleg valami jobb forrást?
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #4010 üzenetére
Esetleg ebbe is jó a 8mm átmérőjű, amivel tele van az Ebay?
-
megott
aktív tag
Hétvégén kicseréltem a vibramotort (vettem 5db-ot egy ezresért) és az előlapi hangszórót! Végre torzítás mentesem hallom a másik fél hangját és határozott lett a rezgés ereje is. Azt hiszem kicsit eltolom még a készülék lecserélését, pedig nagyon szemezek egy Lenovo K3 Note-al. Sajnos nem sok alternatíva van, nagyon kell a két SIM és az SD egyszerre!
Üdv!
MegottAki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #4042 üzenetére
Már túl vagyok rajta, páramentesen működik!
-
megott
aktív tag
válasz Blizzardking #4044 üzenetére
Igen két forrszem van amit akár egy kattogós Weller pákával is be tudsz forrasztani. Már csak 3 db van, ha te is szeretnél, beszéljük meg privátban!
-
megott
aktív tag
válasz andris1602 #4050 üzenetére
Konkrétan S750-en még nem, de tableteken és jó pár telefonon már sikerrel vettem ezt az akadályt is, lényeg, hogy nyugodtan, türelmesen és persze akkurátusan tedd. A régi kijelző üveg utolsó kis szilánkját is el kell távolítani (kétoldalas ragaccsal van felrakva a keretre), mert nem fog felfeküdni az új üveg.
Más, megjött a K3 Note-om, sajna meg kell válnom a 750-től, vigasztal, hogy majdhogynem patika állapotban, új vibramotorral és előlapi hangszóróval búcsúzhatok el tőle, mondjuk új gazdája még nincs, de majd felrakom a Hardverapróra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sweet.tv - internetes TV
- RAM topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest