- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grembore
csendes tag
Én is gondolkoztam a WALL-e-n, de 15-16k-s is sok érte. Ami tetszik még az a Ghostbusters
.
Ez még nem jött ki, de ezt lehet beszerezném: Lego Beatles
-
kpal
nagyúr
Ez nagyon jó lett.
Anno mennyit legoztam , még van 1 nagy karton dobozzal. Majd jó lesz a gyerekemnek ha lesz.
-
LÁZ
addikt
válasz
adalbert1 #31 üzenetére
na igen, bár ezért 'szezonális' készletek, a hivatalos shopban is 1-2 hét alatt out of stock lesz mindig. Az is tény, hogy ha csak az kell az embernek, akkor nem fog a shopból még +14k-ért rendelni, hogy ingyen legyen a posta, viszont általában több hazai webshopban is szokott lenni belőle, igy elég a neten kattintani hozzá
ps most már a legonál is csak a hálaadási pulykavacsi van, halloween-i már nincs. Big Bang sztem jó készlet, igaz a licence miatt az eddigi legdrágább lett belőle, de ha vki nézi/szereti a sorozatot, annak sztem ajánlott. A következő a Dr Who-s készlet lesz dec 1-től, na az pl engem semmilyen formában nem mozgat, de másnak meg biztos az fog bejönni
-
adalbert1
veterán
Jó írás, a Big Bang Theory-n én is gondolkozom (már majdnem megvettem, csak az Allee-ban lévő üzletben az összes össze volt ragasztva matricával meg lopásgátlóval és féltem, hogy sérül a doboz - kifejezetten tetszenek ezek az igényes Ideas dobozok).
Amit irtózatos k.cs.gségnek tartok a Lego részéről, az az, hogy néhány készlet nagyon gyorsan kifut (pl. a szezonális készletek, mint a mostani Halloween-i), az ilyen 2-3k-s dolgokért meg vagy nem éri meg rendelni, vagy nincs kedve az üzletbe mászkálni az embernek. -
LÁZ
addikt
válasz
Napfénysüti #28 üzenetére
tekerd azt a bringát
-
Napfénysüti
nagyúr
Szokásos jó írás Laci. Nekem sajna az idei év elég Legó mentes lett köszönhetően más drága projektnek. De azért majd ha lesz alkalom biztos beruházok még valamire.
-
-
ricinus13
senior tag
Csak tedd fel magadban a kérdést: mire asszociál az egység sugarú neandervölgyi ha a Bismarckot látja maga előtt(feltételezve hogy tudja mi az)? És lehet hogy egy történelmi ismeretekkel rendelkező ember tudja hogy nem feltétlenül az(bár propaganda célokra is használták), a nagy többségnek akkor is az a bizonyos ember és az ő tevékenységei jut az eszébe.
-
LÁZ
addikt
a lényeg, hogy haditechnikai témájú készletet úgysem fog kiadni a lego, max ha összegyűlik a 10000 support, elgondolkoznak rajta, és elvetik
-
MongolZ
addikt
válasz
ricinus13 #19 üzenetére
(#19) ricinus13 és (#20) lugosi: Hogy lenne náci jelkép? Akkor pl. a Tigris tank is az? Az MG 42 is az? Maximum az eltorzult embereknél. A Bismarck korának egyik legkiválóbb csatahajója volt, bár tűzerőben elmaradt a vetélytársainál, de felépítményében, páncélvédettségében szvsz ő volt a legjobb. Már a mai angolszász írók is kezdik ezt elismerni. (Bár ugye náluk hagyomány az, hogy ha valami nem olyan, mint ahogy ők azt megálmodták, pl. más a páncélelrendezése, mint az övéké, akkor az idejétmúlt és sz*r volt)
-
szupermacs
veterán
Az Agymenők nem tetszik, talán azért is, mert a sorozatot sem szeretem. A Wall-E viszont jópofa.
-
LÁZ
addikt
igy van, mentségemre legyen mondva, amikor íródott a cucc, még nem volt hivatalosan bejelentve, ha jól emlékszem, de valóban az lesz a következő
@ricinus13: no igen, az ömlesztett legónak jó ára van, bár az allee-s sztem a lego store-os ár, ők viszonteladók, annyit kérnek érte, amennyit akarnak, a használt piaci értéke kb 3-6k között megy mostanában, állapottól/tartalomtól függően.
@rudi: igen igen, sztem lehet, hogy a legjobb befektetés, ha csak bejelentik, hogy az adott készletet visszavonultatják, egyből 50%-ot ugrik az ára, ha meg már nem gyártják, akkor a csillagos ég, de a duplája biztos, én a 10030-at kb 8éve vehettem 60k-ért meg egy pár stoplisért /kb 50k-persze nekem kevesebbe volt/ bontatlanul egy ámerikai ismerősön keresztül, mára éppen 300 körül van az ára.
Ezért érdemes nézelődni átnézni, hogy az UCS/Modular/Creator Expert készletek közül melyik van régebb óta forgalomban, mert igaz, hogy most soknak tűnhet az az 50~70k, de ha adott esetben kivonultatják, akkor 1 éven belül simán dupláját éri majd. Sztem a következő ilyen lesz a Tower Bridge
-
ricinus13
senior tag
Van egy scale Bismarckom Digital designer-ben de kb 15k lenne egy 20cm-es modell
Kicsúsztam a szerk időből.
-
ricinus13
senior tag
válasz
Sanchez638 #3 üzenetére
Most is lehet kilora venni. Az Allee-ban 25 azaz huszonöt ezer Ft/kg.
-
Zoli133
addikt
Kiegészíteném a LEGO IDEAS listát, hogy Doctor Who-s is megvalósulni látszik: [link]
Jó persze csak decembertől de azért már elég biztosnak tűnik. Azt hiszem nekem majd ez lesz a visszatérésem a LEGO-hoz. -
LÁZ
addikt
@The DJ: Wall-et itthon lehet találni jó áron, vagy a lego hivatalos oldaláról is megéri, mert annyival nem drágább, hogy ne érje meg hosszú távon a VIP program, és az azzal járó kedvezmények.
@Többiek: Valóban a régi legók dobozai lényegesen dizájnosabb volt, a külön rekeszekkel, minőségibbnek hatott, mára ez az Ideas vonalat jellemzi, minden doboz minőségi, szép darab.
Ami az adventi naptárat illeti, mindig is drágább volt a többinél, viszont a hozzá kapott 5-6 figura közül 2-3 biztos exkluziv, majd figyeld meg, hogy a télapó C3po mennyiért megy ebay-en külön
-
The DJ
addikt
Mit meg nem adnék egy ilyen Wall-E szettért
Rákerestem ebayen, de gyorsan be is zártam. Piszok drága
-
x_o_n
veterán
pont ma láttam ezt a star wars lego advent naptárt,de valahogy soknak gondoltam a 30 eurot érte...
a felsoroltak is kint voltak egy álványon,néztem a back to the futuret...hááát -
Sanchez638
addikt
Vannak régi 97-es meg 94-es lego-s újságaim, de azok valami eszméletlen jók. Annyira hangulatosak és nem mellesleg ár érték arányba jobbak voltak. Csak mára szerintem azok a szettek horror összegbe vannak.
Anno volt vagy 40kg lego-m, még a Westn'be lehetett kilóra venni kemény 1 ezer forintos áron. És én válogattam, na abból szinte bármit megcsináltam ami az újságba volt.(techniket is).
-
válasz
Sanchez638 #1 üzenetére
Pont ez jutott eszembe nekem is, azzal még, hogy 18k brutálisan sok ilyen kevés tartalomért. Azt szerintem összecsapták, többre számítottam volna.
-
Sanchez638
addikt
Az Agymenők kicsit kevésnek tűnik, de lehet csak mert Lego..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Jelen pakolgatásban 2 Cuusoo/Ideas készletet mutatok be(Big Bang+Wall E), illetve magát az Ideas koncepciót is.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest