Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
+CsuCsu:
Alapvetően igazatok van, ami a védelem természetét illeti; ha a Lepin egyszerűen Lego-kompatibilis építőelemeket gyártana, esetleg ezekből saját tematikus készleteket, akkor az teljesen rendbenlévő lenne.
Még sosem volt Lepin készletem (számomra amúgy is a 70-es-80-as évekbeli készletek jelentik "A" Legot, ezeket gyűjtöm), szóval jóhiszeműen (naívan) úgy gondoltam, hogy biztosan ők is megállapodtak a Diseney-vel...,,...a Lepin lop, aki Lepint vesz, az pedig ezt támogatja, ergo szintén lop."
Nono! Aki Lepint vesz, az legföljebb ,,orgazda" lehet ennek a hasonlatnak a keretein belül. Másrészt azért [ez] is árnyalja a képet valamelyest...
-
edward2
addikt
Feljebb már leírtam mi lehet a piaci hatása a lepin lopásának. Nincs részvényem legoban, nem a tulajdonom, nincs konkrét hasznom a létezéséből ezért nem érdekel mekkora a profitja. Azt venném ami olcsóbb a Disney milliárdos profitja se érdekel.
Filmet is letöltök amit úgy érzem annyit ér.
-
Throme
veterán
... az eu-t se értem. Izzad, hogy megsarcolja a gúglit, facsét, meg a picipuhát, de európai cégek (ráadásul a lego ny-európai, nem valami leszart k-európai) érdekét nem tartja szem előtt. Bejöhet bármilyen kínai cumó. Nincs vám, meg extra adó...
Mondjuk én örülök neki, mert olcsón vásárolok Ázsia Centerben, meg kis biz-baszok érkeznek eaby-en... csak fura egy picit...Az is igaz, hogy Kínának nem olyan hatalmas piac Európa. Még ha senki nem vesz tőlük semmit, akkor is olyan belpiacuk van, hogy szépen elvannak... otthon meg aztán tényleg nem számít mit csinálnak, meg miből, és hogyan...
-
edward2
addikt
Nem ugyanaz. A drága pia áttöltve egy másik üvegbe aminek ugyanolyan az íze már jobb hasonlat lenne.
Ha a filmletöltésre gondolsz: ez sem jó példa, mert az meg olyan lenne hogy mittomén az ABC az utcára pakolná ki a kaját piát és lenne egy "hűségkassza" ahova az emberek bedobnák a pénzt azért amit elvettek az asztalkáról. Na szerintem te is tudod mi lenne a hűségkasszában....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Hyundai, Kia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest