Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Mindenkinek Boldog Új Évet kivánok!
Végre megjött a Cyberpunk!
Ugyan még tavaly előrendeltem, de mivel most fizettem, így szerintem úgy igazságos, hogy mostanra írom.A hónapban egy játékot sikerült végig vinni, a The Room első részét. Majdnem meg lett a második felvonás is - egy pálya van hátra - de egyéb elfoglaltságaim elvették az időt.
Havi eredmény: -1
Éves eredmény: -15[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Picit meg késtem, nézzétek el.
Mint az a képen is látszik, vettem pár játékot a hónapban. (a The Room is vétel volt , nem tudom miért írtam nullát, de javítom majd)
Amiket végig vittem:
- Gordian Rooms: A curious heritage: egy nagyon jó, agytekervényeket megmozgató, kis indie játék, amit két magyar fejlesztett! Nagyon hangulatos szösszenet lett és nem is túl hosszú.
Élmény: 10/9
- XCOM: Chimera Squad: A előző rész méltó örököse, mind "nehézség", mind más területen , egy kicsit sablonos, de érdekes történtetek.
Élmény: 10/7A javított éves eredményem: -15
A javított havi eredményem: -110 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Nos, nálam se történt sok minden augusztusban.
Vettem: -
Befejeztem: --
Így a havi pontszámom: 0
Az éves, továbbra is: -810 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Huhh, jól elhanyagoltam a topikot! Utoljára áprilisi eredményekkel jelentkeztem.
Mentségemre legyen szólva, sok minden nem történt.A kihagyott három hónap eredménye - május, június, július: -3 pont
(Minden fehér, azaz semmit sem kezdtem el)Éves eredmény: -8
-
alratar
addikt
Na akkor most én jövök.
Márciusi eredményem: -1
Nálam nincs home office, így semmi extra nem történt. Bár ahogy látom ott se, ahol van.
Marvel’s Spider-Man (PlayStation 4): végére értem. Minden percét élveztem. (Na jó, ez így nem teljesen igaz. Voltak részek, ahol...) néha nem is tudtam másra gondolni, minthogy munkából hazaérve lengedezek kicsit. Mindenkinek ajánlom, aki rendelkezik konzollal.
Shadwen (Gog): Végre megvettem, mert már régóta meg akartam... aztán rájöttem, hogy lehet nem kellett volna megvenni.
Az EA Acces-re is adtam egy minuszt.Így az éves eredményem: -3
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #125 üzenetére
Játszanál, csak nem lennél sem mínuszba sem pozitívba.
Tiszta haszon.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #119 üzenetére
Ez csak természetes. Sosem gondoltam hogy minden game pass játék végigjátszás,-1 pont.
Az non sense lenne.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #110 üzenetére
Csak hogy ott van mínusz, hiszen fizetsz szolgáltatásért, ami véletlenül pont játékokrol szól.
Ebben az esetben sem az a baj, hogy plusz pontot adott, hanem, hogy minuszat nem.
Legalábbis én ezen a véleményen vagyok.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Én nem kezelem úgy, én is csinálom csak nem vagyok ügyes.
Egyébkent csak+5 pontod van szerintem
ingyenes játékok nem számítanak (PS+, Xbox Gold, GoG, akármi)
Ne értsd félre nem kötekedni akarok, csak szeretem betartani a szabályokat.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #104 üzenetére
Igen, ez logikus.
-
alratar
addikt
Nos, a januári hónap eléggé eseménytelen volt (nem vettem/játszottam végig semmit), ezért...
Ami a februárt illeti, az eredményem -2 pont.
Assassin's Creed Chronicles (PlayStation 4): elkezdtem, viszont, ahogyan írták előttem (a kifejezésre gondolok) ez a tipikus love-hate játék számomra. Jó a történt, viszont egyes elemek annyira idegesítőek tudnak lenni... nem csodálom, hogy egyes trófeák, még mindig ritka tantuszban vannak. De vagyok annyira makacs, hogy végigvigyem!
Trine 3: The Artifacts of Power (Gog): még nem kezdtem el, de már régóta meg szerettem volna venni. Remélem azért nem olyan rossz, mint amennyire lehúzták.Ezen kívül vannak ingyenes játékaim is ebben a hónapban, azokat viszont nem venném ide.
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #75 üzenetére
Aham.
Elég sok rosszat hallottam arról a collectinről. De jobb, mint a semmi.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
válasz l.skywalker #55 üzenetére
AC1 + AC3. Hogy tudtad kihagyni a legjobbat, az ACII + Brotherhood + Revelatoins?
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Most ötlött fel bennem egy kérdés.
A Bundle játékoknál mi a helyzet?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
Szerintem is.
Én úgy értelmezem, hogy ennek a listának a vezetése azt szolgája, hogy ne csak halmozzuk a játékokat - persze azt is lehet, csak akkor rohadt nagy mínuszba kerülsz - hanem élvezzük is a játékokat.
Hogy ki vitte végig és élvezte a dolgot, másodlagos.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
BUÉK!
Szerintem járjon érte a mínusz mindenképpen, mondjuk akkor amikor a havidíj szumma értéke eléri egy AA-s játék árát, hiszen a game pass/acces/uplayplus (vagy mi fene) játékaiéért is fizetsz, csak ugye nem egy összegben.
Ha kari ajiba kaptam játékot azért jár mínusz, by the way?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest