- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Mindenkinek Boldog Új Évet kivánok!
Végre megjött a Cyberpunk!
Ugyan még tavaly előrendeltem, de mivel most fizettem, így szerintem úgy igazságos, hogy mostanra írom.A hónapban egy játékot sikerült végig vinni, a The Room első részét. Majdnem meg lett a második felvonás is - egy pálya van hátra - de egyéb elfoglaltságaim elvették az időt.
Havi eredmény: -1
Éves eredmény: -15 -
alratar
addikt
Picit meg késtem, nézzétek el.
Mint az a képen is látszik, vettem pár játékot a hónapban. (a The Room is vétel volt , nem tudom miért írtam nullát, de javítom majd)
Amiket végig vittem:
- Gordian Rooms: A curious heritage: egy nagyon jó, agytekervényeket megmozgató, kis indie játék, amit két magyar fejlesztett! Nagyon hangulatos szösszenet lett és nem is túl hosszú.
Élmény: 10/9
- XCOM: Chimera Squad: A előző rész méltó örököse, mind "nehézség", mind más területen , egy kicsit sablonos, de érdekes történtetek.
Élmény: 10/7A javított éves eredményem: -15
A javított havi eredményem: -1 -
alratar
addikt
Nos, nálam se történt sok minden augusztusban.
Vettem: -
Befejeztem: --
Így a havi pontszámom: 0
Az éves, továbbra is: -8 -
alratar
addikt
Na akkor most én jövök.
Márciusi eredményem: -1
Nálam nincs home office, így semmi extra nem történt. Bár ahogy látom ott se, ahol van.
Marvel’s Spider-Man (PlayStation 4): végére értem. Minden percét élveztem. (Na jó, ez így nem teljesen igaz. Voltak részek, ahol...) néha nem is tudtam másra gondolni, minthogy munkából hazaérve lengedezek kicsit. Mindenkinek ajánlom, aki rendelkezik konzollal.
Shadwen (Gog): Végre megvettem, mert már régóta meg akartam... aztán rájöttem, hogy lehet nem kellett volna megvenni.
Az EA Acces-re is adtam egy minuszt.Így az éves eredményem: -3
-
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #125 üzenetére
Játszanál, csak nem lennél sem mínuszba sem pozitívba.
Tiszta haszon. -
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #119 üzenetére
Ez csak természetes. Sosem gondoltam hogy minden game pass játék végigjátszás,-1 pont.
Az non sense lenne. -
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #110 üzenetére
Csak hogy ott van mínusz, hiszen fizetsz szolgáltatásért, ami véletlenül pont játékokrol szól.
Ebben az esetben sem az a baj, hogy plusz pontot adott, hanem, hogy minuszat nem.
Legalábbis én ezen a véleményen vagyok. -
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #104 üzenetére
Igen, ez logikus.
-
alratar
addikt
Nos, a januári hónap eléggé eseménytelen volt (nem vettem/játszottam végig semmit), ezért...
Ami a februárt illeti, az eredményem -2 pont.
Assassin's Creed Chronicles (PlayStation 4): elkezdtem, viszont, ahogyan írták előttem (a kifejezésre gondolok) ez a tipikus love-hate játék számomra. Jó a történt, viszont egyes elemek annyira idegesítőek tudnak lenni... nem csodálom, hogy egyes trófeák, még mindig ritka tantuszban vannak. De vagyok annyira makacs, hogy végigvigyem!
Trine 3: The Artifacts of Power (Gog): még nem kezdtem el, de már régóta meg szerettem volna venni. Remélem azért nem olyan rossz, mint amennyire lehúzták.Ezen kívül vannak ingyenes játékaim is ebben a hónapban, azokat viszont nem venném ide.
-
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #75 üzenetére
Aham.
Elég sok rosszat hallottam arról a collectinről.De jobb, mint a semmi.
-
alratar
addikt
válasz
l.skywalker #55 üzenetére
AC1 + AC3. Hogy tudtad kihagyni a legjobbat, az ACII + Brotherhood + Revelatoins?
-
alratar
addikt
Most ötlött fel bennem egy kérdés.
A Bundle játékoknál mi a helyzet? -
alratar
addikt
-
alratar
addikt
BUÉK!
Szerintem járjon érte a mínusz mindenképpen, mondjuk akkor amikor a havidíj szumma értéke eléri egy AA-s játék árát, hiszen a game pass/acces/uplayplus (vagy mi fene) játékaiéért is fizetsz, csak ugye nem egy összegben.
Ha kari ajiba kaptam játékot azért jár mínusz, by the way?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2019 után idén is folytatódik a NGB Az alapszabály továbbra is egyszerű:- mindenki 0 pontról indul- új játék vásárlás...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest