- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Kicsit elmaradtam, május-június-július összevonva:
Végigjátszottam:
Uncharted 4 PS4
Uncharted The Lost Legacy PS4
Assassin's Creed III Wii UAmiket vásároltam:
Assassin's Creed Origins PS4
Skyrim Special Edition + Fallout 4 G.O.T.Y. Bundle (Full Game) PS4
XCOM2 Collection PS4
BioShock: The Collection PS4
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour PS4
Contra Anniversary Collection Switch
South Park: The Fractured but Whole - Gold Edition Switch
Doom 2 SwitchEladni nem adtam el semmit.
A végigjátszásokból így van +3 pontom, a vásárlásokból pedig biztosan jön -2 (AC Origins és Duke Nukem), amit nem tudok, hogy mennyinek számoljak, az a Contra Anniversary Collection, ez alapból több játék, de van ami már megvan belőle más platformra - szerintem beszámolom 1-nek (de akkor a végigjátszást is csak akkor fogom számolni, ha minden játékot végigjátszottam belőle), és akkor -3 a vásárlás is.
A listáról a maradék játékok már vagy megvoltak más platformra, vagy a dlc-k miatt vettem meg a teljes kiadásokat (ugyanis akciósan olcsóbbak voltak, mint a dlc-k vagy a season pass külön).Így ez a hónap végül 0 lett, így marad a +1 pontom.
Most a South Park: The Stick of the Truth-tal játszom, talán még a hónapban a végére érek.
-
ldave
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Ráadásul nem csak kiadták, hanem kapott is a játék egy kis extra grafikai opciót, rendesen felskálázza a játékot a monitor felbontására, nem csak egy kis ablakban fut a képernyő közepén
Szóval dolgoztak is vele picit, megéri az árát bőven. Warcraft 1-2 is van ugyanígy kiadva, első rész valószínűleg már nem kötne le, ha jól rémlik ott még egyesével kellett irányítani az egységeket, de a második részt lehet majd megveszem. Nekem is megvan lemezen a Battle.net kiadás, de a lemezen lévő cd kulcsot már nem támogatja a Blizzard. Mármint telepíteni tudom, de aktiválni nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval dolgoztak is vele picit, megéri az árát bőven. Warcraft 1-2 is van ugyanígy kiadva, első rész valószínűleg már nem kötne le, ha jól rémlik ott még egyesével kellett irányítani az egységeket, de a második részt lehet majd megveszem. Nekem is megvan lemezen a Battle.net kiadás, de a lemezen lévő cd kulcsot már nem támogatja a Blizzard. Mármint telepíteni tudom, de aktiválni nem.