Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
2 szállítmány jött, 1 hónap eltéréssel. Az elsőben 2 telefon érkezett, gondd nélkül. Majd mivel megtetszett egy ismerősnek, így ő is berendelt egyet. Na itt már jelen pillanatban a levél is megérkezett, hogy legyünk szívesek beküldeni a bizonyítékokat, hogy mennyi is volt... Ergó 1 telefonos rendelés nem hogy nem éri meg, de számíthatsz a dupla ráfizetéssel... Ezek szerintem játszanak a tűzzel.
Első körben érkezett telefonok: 1. telefon 3. nap reggel már nem kelt életre.. Semmire nem reagált.. Meghalt.
2. telefon OTG funkciója nem működik, valamint egy nap 5-6x indokolatlanul újra indul. Skacok, én bíztam bennük, de ezek után.. 3-ból 3 nem jött össze. Dual Simes topikban ki kellene tenni a nagyon nem ajánlottak közé. Remélem segíthettem!Üdv.:gyuszito
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest