Hirdetés

2022. július 7., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) domos


domos
senior tag

Ha be se fostál rendesen akkor abban mi a poén? :DDD

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#2) Lalikiraly válasza domos (#1) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

ÓÓÓ az hogy az árokba ugrassz, még nem biztos, hogy annyi a poén :D Ne félj térdtől lefele így is mindenem olyan lett :D Már a guggolásig sem jutottam el.

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#3) domos válasza Lalikiraly (#2) üzenetére


domos
senior tag

Rip XD

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#4) Fáraó


Fáraó
őstag

pH!-n mindenre IS van topik: Kínos szituációk...

VIGYORRRGAZMUS.....

(#5) hNp88


hNp88
aktív tag

hasonlót a saját házunk előtt, mi több, a saját szobám ablaka alatt játszottam el :) ... bejutni a házba már esélyem nem lett volna... remélem látta minden szomszéd akinek nem kellett volna :) csak nekem nem strandvíz, hanem az eset előtt pár órával elfogyasztott joghurtos müzli volt a ludas

halomra tudnék ilyeneket mesélni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#6) pusszycat


pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Átrohanok a városon, fel az emeletre, kutya örül, átugrik, be a fürdőbe, szíj, gomb cipzár,nadrág le, megvan, meglesz ez, itt elnevettem magamat, nem kellet volna... :))

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#7) zarayg


zarayg
aktív tag

2015-öt írunk. Kicsit betegesen munkába tartottam. A metrón már éreztem, hogy valami nincs rendben a gyomrommal és ebből wc robbantó hadművelet lesz. Farpofát összeszorítva igyekeztem beérni a munkahelyre, viszont az egyik út padka kicsit magasabb volt, mint a többi, így magasabbat kellett lépni, ezáltal a farpofák szorításán enyhítenem kellett.

Nos, nem kellett volna. Úgy kicsúszott minden a boxerembe, ahogy az megvan írva valami gagyi szitkomban :DDD (20m-rel az ajtó bejárata előtt történt az eset)

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm. || Üzletszabályzatomat itt olvashatod el: https://bit.ly/2Mr3ARe

(#8) Penguin95


Penguin95
senior tag

Középiskolás koromban felmentésem volt matekból, mivel az első két évben kétszer buktam matekból, majd kiderült, hogy diszkalkuliás vagyok. A harmadik évnek így már felmentéssel vágtam neki, és egy új matektanárt kapott az osztály a nyugdíjazott régi helyett. Enyhén szólva ki nem állhattam azt a picsát, tipikus ki ha én nem módon viselkedett, semmi nem volt neki jó, ezért inkább meg se próbáltam figyelni rá, hanem mindig mást csináltam. Egy szép tavaszi napon úgy döntöttem, hogy aznap az alvás lesz az elfoglaltságom, szép csendben elleszek én hátul, nem zavarok senkit. Hamar el is aludtam, aztán mikor felébredtem kicsengetéskor, a tanár azzal fogadott, hogy köszöni az órai munkámat. Ekkor szólt a padtársam, hogy nagyjából 30 percen át hangosan horkoltam.

(#9) Egon válasza Penguin95 (#8) üzenetére


Egon
nagyúr

Hol van ebben a sztoriban a besz*rás? :DDD

Az én sztorim a következő. Lakásfelújítás a nyár közepén, ezer fok meleg, félig szétrobbantott lakás, a wc-t is beleértve (szerencsére a csésze még a helyén volt, be is volt kötve a lefolyóba, de már se deszka se öblítés, és az ajtón se volt zár... ;] Úgy éreztem, szellentenem kell, és kiengedtem - de sajnos nem csak levegő jött... :Y Utána a wc-n valamelyest rendbe szedni magam, erős kihívás volt. :DDD

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#10) Penguin95 válasza Egon (#9) üzenetére


Penguin95
senior tag

Az akkor jött a többieknél, mikor a tanár kiment végre a teremből, és lehetett röhögni. :D Szerencsére barna történetem még nem volt, összesen egyszer fordult elő olyan, hogy pont nagy bevásárlás után jött a szapora, és úgy támolyogtam el a 20 méterre lévő kútra, mint aki mindjárt megszül. Csak ebben már nem volt viccérték.

(#11) ncc1701


ncc1701
addikt

Barna sztori, vagy tizen éve történt. Kocsival mentem haza, úgy voltam, h még leállok a garázsba, becsukom a kapukat utána, és még belefér. Nem fért, beszaladt, elég hülye szitu volt.

Másik hülye sztori, szerintem mindenki járt így, aki bicajon patent pedálra váltott. Hazaértem első körből, szokás szerint állóra fékeztem, balra dőltem, h letegyem a lábam, de a pedál olyankor már nem engedi, ha rajta állok, így hát eldőltem, mint egy fél disznó a saját viakoloron. Mai napig röhögök rajta. :)

[ Szerkesztve ]

(#12) Lalikiraly válasza Egon (#9) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Jah ha nem beszarós a sztori akkor, már nincs is :D
Lányok is elmerik itt mondani dolgaikat? :D Kíváncsi lennék.

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#13) hNp88 válasza ncc1701 (#11) üzenetére


hNp88
aktív tag

ó igen, a look pedál szépségei...

pár évvel ezelőtt elindultam a szokásos edzésemre, csak hát kezdődő mandulagyulladással nem volt olyan jó ötlet, mint amilyennek tűnt :)) féltávról visszafordultam mert elkezdtem belázasodni, mire Egerbe visszaértem már gyakorlatilag nem voltam magamnál. sikerült is egy piros lámpánál kisebb nézősereg szeme láttára elfelejteni, hogy ki kellene csatolni a lábam, ennek folyományaként az általad említett módon, mint a zsák borultam a járdára... :DDD

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#14) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Nem annyira szaftos sztori, de azért idebiggyesztem:

Fiam tizedik szülinapja volt, cirkuszba mentünk. Általában minden előadáson van egy műsorszám amikor jön a bohóc, kiválaszt valakit a nézők közül, hát pechemre most pont én voltam az.Utálok nyilvánosan szerepelni, de hát ez van.
Nekiálltunk labdát dobálni egymásnak, persze a bohóc vitt bele mindig egy kis csavart, amit utánoznom kellett. Több- kevesebb sikerrel, de megoldottam valahogy. Nekem inkább kínos volt, de a fiamért mindent, ugye . Aztán a lelkem hátrálni kezdett, és egyre messzebbről dobálóztunk. A háta mögött voltak a zenészek, dobos, mikrofon, hangtechnika, ilyesmi. Annyira belefeledkezett a labdázásba, hogy sikeresen megbotlott valami kábelben, kiterült mint béka a kamion alatt, estében pedig egy hatalmasat fingott, a bekapcsolva hagyott mikrofonok miatt meg frankón lehetett hallani az egész sátorban. :DDD
A cirkuszigazgató mentette a menthetőt egy ollé!- val, de akkor már mindegy volt, mindenki szakadt a röhögéstől. :D

(#15) Lalikiraly válasza Jack Hunter (#14) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Cirkuszban párommal voltunk, nem is tudom két éve...
A jégvarázs, vagy valmi ilyesmi előadás volt. Nem mondom szép volt jó volt.
Aztán jött a szünet, hát se pisi semmi, maradunk a helyünkön. Kb a nép fele így tett. Jöttek a melósok, ugye átépíteni pakolni és ketten is olyan esés piruettet tartottak a jégen, hogy ordítva szakad a röhögéstől és tapsolt mindenki nekik :D Jobban mint az előadáson komolyan...

Nagybátyám története a másik:
50 éves fejjel lerakta a segédmotor jogsit, mondván pecázni így messzebbre tud elmenni.
Hát abban a házban élt szinte, ahova született. Tehát nem volt neki szokatlan, hogy kövesútról járdára befordul, aztán kapun be. Na hát a motort annyira nem kalkulálta bele, hogy az nehezebb, így a kettő között az árokban kötött ki. Mondja nekem. Hallod Lala, az volt az első hogy szétnéztem, hányan látnak. Hát ordítva röhögtem. Első kézből jó az ilyeneket hallani, mert akkor van a vinnyogás rendesen.

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#16) joghurt válasza Jack Hunter (#14) üzenetére


joghurt
addikt
LOGOUT blog

Hát nem épp ez a bohóc dolga? :DDD

A tej élet, erő, egészség.

(#17) Lalikiraly válasza joghurt (#16) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Egyik barátom úgy fél a bohóctól, mint a tűztől...

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#18) RawrrSoul


RawrrSoul
csendes tag
LOGOUT blog

Szóval kagálós sztori kell?

2015 ősz/kora tél. Akkoriba postán dolgoztam, mint kézbesítő. Már reggel induláskor sopánkodott a pocóm, de hát, pénz kell, dolgozni kell, elmentem melóba. 9-10 körül értem ki a körzetembe, egészen 12-ig nem is volt különösebb gond, viszont akkor elkezdett brékózni a hátsóbbik felem. Családi házas körzet, 12, senki otthon, meg hát, bekéreckedni, hogy hagy fossam telibe a budit... Ehh.... No, amikor már nem akartak zárni a záróizmok, oké, nincs mit tenni, utca végén jobbra ki erdős rész, spuri oda be, táskát ledobtam, ami a csövön kifér... Ahha... Se zsepi nálam, wc papír meg pláne nem.... Higyjétek el, nem jó ezzel az értesítő papírral kitörölni. :DDD A csavar a sztoriba annyi, hogy megkönnyebbülve folytattam az aznapi munkát, mikor viszont visszaértem a főpostára, a főnök bácsim megkérdezte, hogy mégis mi a picsáért járkáltam én 12 környékén a Csehov út mellett az erdőbe?!

Óh, baszki a nyomkövető... :DD Furán nézett mikor elmagyaráztam neki... :D

Meghát sajnos olyan vagyok, hogy nem nagyon ébredek fel semmire, így hasmenéses betegségeknél 1x-2x történt olyan, hogy meglepetés csomaggal a nadrágomba ébredtem reggel... :))

/ Fujitsu Esprimo P710 PC | Xbox Series S | iPhone 11 64GB | iPad 2018 32GB \

(#19) Jack Hunter válasza joghurt (#16) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Nem hiszem, hogy a produktum betervezett része volt, de jó volt :DD

[ Szerkesztve ]

(#20) Jack Hunter válasza Lalikiraly (#15) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Az komoly. :DDD

(#21) Jack Hunter válasza RawrrSoul (#18) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Ez qrvanagy! :DD

(#22) Lalikiraly válasza RawrrSoul (#18) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

:C

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#23) hNp88 válasza RawrrSoul (#18) üzenetére


hNp88
aktív tag

Pont az ilyenek miatt alap nálam a gyakorló oldalzsebében a rötyipapper. :DDD

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#24) RawrrSoul


RawrrSoul
csendes tag
LOGOUT blog

Viszont, eszembe jutott uraim, hogy egyszer abba az időben bekéreckedtem wc-re az egyik nyugdíjas házaspárnál, akkor nem volt hasmenés, csak egy kiadósabb.. Na értitek. Elvégeztem a dolgom, majd megrántottam a lehúzott.... Semmi.... Mondom nem volt elég erős? Megint megrántom... Továbbra se semmi. Hát nincs mit tenni... Csak a gond, hogy én nem közöltem szegényekkel, hogy szétoffolni a budit kéreckedtem be, de kikiabáltam, hogy "nyuku víz in dö wc?"... Bácsi közölte, hogy nem jó a tartály és hallottam, hogy koppan a vödör a budi előtt... Háááááát 2 adag víz kellett mire lement minden...... :DDD Szerencsére soha többet nem kellett hozzájuk ajánlott levelet vinnem. :D

[ Szerkesztve ]

/ Fujitsu Esprimo P710 PC | Xbox Series S | iPhone 11 64GB | iPad 2018 32GB \

(#25) hNp88 válasza RawrrSoul (#24) üzenetére


hNp88
aktív tag

:DDD

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#26) Bambuszpro válasza Fáraó (#4) üzenetére


Bambuszpro
tag

Basszus tetszik ez a topic. Itt próbálom visszafolytani a röhögést már fél órája :DDD

Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.

(#27) pusszycat


pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Nálunk a cégnél ha valaki panaszkodik, h nem volt papír a wc-n mindig azt kérdik " ...és zokni nem volt nálad?" szóval ha nincs mivel, zokni mindig van az embernél ráadásul 2 is. :DDD

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#28) Brndtt00


Brndtt00
junior tag
LOGOUT blog

Pár hete történt, mondjuk nekem nem volt hol mosdó....

4en ebédeltünk az újpesti GoGo hami-ban, majd a kaja végeztével behuppantunk az autóba és csak céltalanul mentünk, hátha találunk valami érdekeset. Épp Visegrád környékén voltunk amikor a GoGo Hami és a fél liter monster elkezdte átrendezni belül a dolgokat.... Mivel egy kanyargós erdei úton mentünk, nem volt mosdó se közel se távol, gondoltam majd ha kiérünk csak akad valami...

Hát a beleim másképp gondolták, hirtelen erős szúró érzés lett ott lent és éreztem ahogy minden elindul.
Ha egy parafa dugó lett volna a kijárathoz pillanatragasztózva ez akkor is kijön.
Amint egyenes lett az út félre húztam az autót, elakadás jelző, és futás a fák közé.

Senki nem tudta mi bajom/mi történik addig amíg a végén rá nem jöttem, hogy nincs nálam semmilyen papír, és a fák közül kellett ki üvöltenem, hogy valaki támogasson meg papírral...

Szerintem kevés kínosabb élményem volt :D

Everything that lives is designed to end, we're perpetually trapped. In a never ending spiral of life and death. Is this a curse, or some kind of punishment?

(#29) pusszycat válasza Brndtt00 (#28) üzenetére


pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

És zokni nem volt nálad? :))

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#30) Brndtt00 válasza pusszycat (#29) üzenetére


Brndtt00
junior tag
LOGOUT blog

Szandál volt rajtam :(
Az egyetlen dolog amivel ment volna, az a ruhám alja, de akkor meg a kocsiban lett volna büdi ;]

Everything that lives is designed to end, we're perpetually trapped. In a never ending spiral of life and death. Is this a curse, or some kind of punishment?

(#31) pusszycat válasza Brndtt00 (#30) üzenetére


pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Atyaég te szoknyába voltál. :D :DD

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#32) Lalikiraly válasza Brndtt00 (#28) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Már bocs, de ez öreg hiba volt. Az Újpesti gogo hami híres arról, hogy fosat :D Igen rossz a híre. Nem is tudom már párommal, vagy 8 éve ott élünk, de ott nem kajálunk. Olvass utána, külön híre van a helynek :D
A monster amúgy igen jó fosatni, vagy tegyél fél liter vízbe, vagy 3 pezsgőtablettát, és mondjuk igyál egy jó zsírégetőteát forrón. Mindezt egymás után. Egy két óra eltelik és élvezet lessz a szarást abbahagyni :D

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#33) Lalikiraly válasza pusszycat (#31) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

A szoknyának egy előnye, hogy nem kell annyit vetkőzni. Kivétel mikor mondjuk body van alatta, mert azt ki kell kapcsolni. Én férfi létemre sokat hordok bodyt, de talán még egyszer volt, amikor sürgősebb volt és nehezen ment a kikapcsolás alul :D

Húgy gyerekek, asszem itt most alakul a buli szépen!!! :C

[ Szerkesztve ]

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#34) Brndtt00 válasza pusszycat (#31) üzenetére


Brndtt00
junior tag
LOGOUT blog

Egyberuha. :)

@Lalikirály: igen ismerjük mi is :DD de eddig elkerült, sokszor ettünk ott, mindig vicceltünk kiből jön ki leghamarabb. Nem gondoltam, hogy én leszek az :F :DD

Everything that lives is designed to end, we're perpetually trapped. In a never ending spiral of life and death. Is this a curse, or some kind of punishment?

(#35) pusszycat válasza Brndtt00 (#34) üzenetére


pusszycat
nagyúr
LOGOUT blog

Kár, h nem fogadtatok, nyertél volna. :D

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#36) Lalikiraly


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Panelba lakunk és hát ugye legalább 4 ajtón keresztül kell bejönni a lakásba.
Egy főbejárati ajtó, ami mögött egy méterrel ott a másik, amit azóta már elbontottak. Aztán a folyosó ajtó, majd a lakásé és persze a WC ajtó bent.

Majdnem sógornőm ill fogadott lányom ilyen pisis fajta, hogy elindul valahova tőlünk és 5-10 perc után számolunk mikor rongyol vissza be az ajtón, mert baj van :D Már mondtam neki, amikor egy nap ezt 5 ször eljátszotta, legközelebb pelenkát kapsz ajándékba :DD

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#37) Brndtt00 válasza pusszycat (#35) üzenetére


Brndtt00
junior tag
LOGOUT blog

Legközelebb :DD
Mostmár tudom mi kell hozzá, hogy "sikerüljön" ;]

Everything that lives is designed to end, we're perpetually trapped. In a never ending spiral of life and death. Is this a curse, or some kind of punishment?

(#38) Lalikiraly válasza Brndtt00 (#37) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Mármint mi legközelebb?

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#39) Lalikiraly válasza Bambuszpro (#26) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Milyen jó már az aláírásod. Mennyire igaz, de tényleg. Viszont nem a hanem az ostoba... Szerintem úgy helyes amúgy :)

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#40) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Beszarás mi megy itt :DDD

(#41) 8th


8th
őstag
LOGOUT blog

Múlt nyáron félkész még át nem adott lakóparkban beépítettem a kocsibejáróra a kétszárnyas kaput. A szomszéd lakáshoz. Egy kaptafára épített sorházak, olyan egyforma volt. Dolgoztunk vele három órát mire észrevettük, hogy qrvára rossz helyen vagyunk mert nincs áram kihúzva a kapunyitó elektronikához. A szomszédba meg volt. Áttelepülés és kezdhettük elölről. Írtam egy cetlit és bedobtam a szomszédba a kivitelezőnek de azóta sem hívtak fel.

Azért vállalok felelősséget amit leírok nem azért amit te belegondolsz...

(#42) Lalikiraly válasza Jack Hunter (#40) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

A nők a hüvelygombáról a pasik a szarásról beszélgetnek :DD

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#43) Bambuszpro válasza Lalikiraly (#39) üzenetére


Bambuszpro
tag

Köszi. Évek óta ez az aláírásom de eddig nem tűnt fel az elírás :DDD

Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.

(#44) Brndtt00 válasza Lalikiraly (#38) üzenetére


Brndtt00
junior tag
LOGOUT blog

@pusszycat említette, hogy fogadni kellett volna:

"@Lalikirály: igen ismerjük mi is :DD de eddig elkerült, sokszor ettünk ott, mindig vicceltünk kiből jön ki leghamarabb. Nem gondoltam, hogy én leszek az :F :DD "

Legközelebb ha ott eszünk lesz fogadás.

Everything that lives is designed to end, we're perpetually trapped. In a never ending spiral of life and death. Is this a curse, or some kind of punishment?

(#45) Lalikiraly válasza 8th (#41) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Baszkiiii :W

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#46) Lalikiraly válasza Bambuszpro (#43) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Kedves egészségedre :)

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#47) Luck Dragon

:DD :DDD

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#48) mephi666


mephi666
veterán

nekem csak rókás sztorim van: 20éve nem hittem, hogy képszakadásig lehet inni... 1-2 pohár vbk lement késődélután, majd valami városi rendezvény volt és rádobtam egy 2decis royal-t... megszomjaztam, jött még egy 2decis... azt már kezdtem kicsit érezni... utána mentünk el ismerősökkel biliárdozni és tovább iszogatni... gondoltam most lazítok kicsit és egy vodkamartinit ittam (feles vodka, deci martini) ...indultunk a bulihelyre, találkoztam másik ismerősökkel, akik épp beülni készültek valahova inni: elmondtam mennyit fogyasztottam, egyikük felajánlotta, hogy fizetnek egy vodka-martinit, ha húzóra iszom... én rákontráztam, hogy legyen dupla, húzóra :) deci vodka, 2 martini... ez már nem kellett volna, de levertem... emlékszem hogy a volt sulimmal szembeni mellékutcában még hugyoztam egyet reggel 1-2 környékén, utána 2 teleporttal később egy padon ülök, emlékezetem szerint (nem tudom, hogy így volt-e, mert azóta nem találkoztam vele) volt osztálytársam ébresztgetett, hogy "ember: mi történt veled?" ...nézek, hogy "bszki, nem tudom" :D nézem az órám: 6 körül jár... na mondom lekéstem az egyik buszt hazafelé, megyek vonattal, ami innen 15perc séta... képszakadás: 6:40 körül állok város másik felén buszmegállóban, mindjárt jön a következő busz hazafelé... várok, jön arra motorral másik ex-osztálytárs (akivel azóta is beszéltem párszor, így vele tényleg találkoztam), aki néz, hogy "mi a bánat lett velem?" ...kb magamnál se voltam, elmondtam pár mondatban, hogy sikerül képszakadásig inni... jött a busz, sofőr alig akart elvinni, pénztárcából szétszórtam a buszon az összes apróm, alig bírtam összekaparni :D leültem, bealvás hazáig (15perc volt tán az út) ....sétálok haza már a faluban, bemegyek a kapun, bejárati ajtó zárva, kopogok... lenézek magamra, póló-farmer kb cipőig végig volt hányva... bzmeg :DDD hallom, hogy fater már sétál az ajtó felé: így azért mégse lásson már, pólót lekaptam, kifordítottam, magam elé terítettem... néz: "ilyen meleg van?" mondom: "hát eléggé" ...bevánszorogtam a szobába, ledobtam magamról mindent és aludtam délutánig... nem volt otthon senki, amikor felébredtem és moshattam a ruháim :D mai napig emlékszem, milyen büdösek voltak

eset után ha a városban jártam, csomó olyan ember köszönt, aki addig soha :DDD azóta is rejtély, hogy a kiesett 4-5 órában mit csináltam (pár foszlányt össze tudtam szedni elmondásból, de egyik se olyan, ami miatt ez érthető lenne)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#49) 8th válasza mephi666 (#48) üzenetére


8th
őstag
LOGOUT blog

Jó sztori. Fiatalság bolondság. :DDD

Azért vállalok felelősséget amit leírok nem azért amit te belegondolsz...

(#50) mephi666 válasza 8th (#49) üzenetére


mephi666
veterán

...a második képszakadás szarvason történt: ott megittam a megszokott 2decis alapozó hubertusom (általában éjjelnappalitól az ivóhelyünkig az utcán ez megvolt 10-15perc séta alatt), ott főleg sörözgettünk, majd vettünk egy fél literes vodkát, amit ketten ittunk húzóra :DDD járókelők csak néztek, hogy felbontjuk a fél literes kalinkát, fogom, felét legurítom, adom a srácnak, ő üresre issza az üveget és az mehet a kukába...

itt is átléptem a fél literes töményhatárt, ami veszélyes volt... lett is pár óra képszakadás, viszont a rókát jó helyre küldtem :DDD ezen az estén rendőri igazoltatás volt az utcán, valami lépcsőházban aludtam kicsit, polgárőrökkel találkoztam... ismerősök legalább be tudtak számolni, mi történt

ami az érdekesebb volt: reggel felszálltunk a buszra szarvason, ismerősök kunszentmártonnál le, nekem meg kb 6:45kor kecskeméten kellett volna... elaludtam persze... kinyitom a szemem: 2-3sávos utak egyirányba, szalagkorlát, wtf? kecskeméten ilyen nincs... nézem az időt, mindjárt 8:00... "bzmeg, ez pest... mindegy, alszok akkor tovább, majd a végállomáson leszállok" :D népligetben irány le a mosdóba, nézem a fejem: tisztára üveges szemek, homlokomon villám alakú sérülés, mint harry potter-nek, jobb öklömről leütve kicsit a bőr... "mi a franc történt este?" ...utána hétfőn haver mesélt sokat, így össze tudtuk rakni a képet :) pestről visszafelé nem felejtettem már el leszállni a buszról...

ui: azóta ilyen durvább bemarás nem sok volt... legutóbb tán 2016 elején volt róka (amikor a reggeli gyógysört 3szor hánytam vissza habosan :D ) ...akkor asszonnyal elmentünk pecázni, alig ettünk aznap, hideg volt, megittunk egy üveg pálinkát :DDD ő utána nem nagyon ivott mást, én söröztem, aztán kidőltünk...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.