2022. augusztus 13., szombat

Gyorskeresés

Kivel, milyen baleset történt, ami vicces (Más számára)

Írta: | Kulcsszavak: Vicces történetek

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Leírom a saját egyik régi történetemet!

Úgy kezdődött a dolog, hogy Általános suli 7. be jártam Érden. Az ofő. meg kitalálta, hogy menjünk kirándulás címszóval a Palatinus strandra. Hát el is mentünk. Ebben nincs semmi. Egész nap pancsikol a hülye gyerek (ÉN) nyeli a vizet, mint kacsa a nokedlit. Nem is volt ezzel semmi gond, de délután ugye induljunk haza. Hát már a Margitszigetről mikor sétáltunk kifele, már éreztem, hogy ebbű baj lesz! Ugyanis egy durva belső vihar jelentkezett. Hát tartottam magam.
Csak akkoriban még a Kosztolányiról indult a Volánbusz. Hát ott már nagyon kivoltam, de hát tanár meg mindenki már a buszon, így tartottam magam. Na meg hátul a fúvókát :D A buszon a csuklónál álltam és meg sem mozdultam egész úton. A fejem meg színváltóst játszott.
Megérkeztem a megállónkba, leszálltam a buszról, majd fénysebességgel futottam haza. Hát nem értem.
Ha valaki nem tudja elképzelni, annyi történt, hogy beugrottam egy árokba... :D Akkor már mindegy volt, hogy hányan látják... :DD

Parancsoljatok lehet rá licitálni :)

Lalikirály

Hozzászólások

(#1) domos


domos
senior tag

Ha be se fostál rendesen akkor abban mi a poén? :DDD

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#2) Lalikiraly válasza domos (#1) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog

ÓÓÓ az hogy az árokba ugrassz, még nem biztos, hogy annyi a poén :D Ne félj térdtől lefele így is mindenem olyan lett :D Már a guggolásig sem jutottam el.

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#3) domos válasza Lalikiraly (#2) üzenetére


domos
senior tag

Rip XD

If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.

(#4) Fáraó


Fáraó
őstag

pH!-n mindenre IS van topik: Kínos szituációk...

VIGYORRRGAZMUS.....

(#5) hNp88


hNp88
aktív tag

hasonlót a saját házunk előtt, mi több, a saját szobám ablaka alatt játszottam el :) ... bejutni a házba már esélyem nem lett volna... remélem látta minden szomszéd akinek nem kellett volna :) csak nekem nem strandvíz, hanem az eset előtt pár órával elfogyasztott joghurtos müzli volt a ludas

halomra tudnék ilyeneket mesélni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#6) pusszycat


pusszycat
nagyúr

Átrohanok a városon, fel az emeletre, kutya örül, átugrik, be a fürdőbe, szíj, gomb cipzár,nadrág le, megvan, meglesz ez, itt elnevettem magamat, nem kellet volna... :))

Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))

(#7) zarayg


zarayg
aktív tag

2015-öt írunk. Kicsit betegesen munkába tartottam. A metrón már éreztem, hogy valami nincs rendben a gyomrommal és ebből wc robbantó hadművelet lesz. Farpofát összeszorítva igyekeztem beérni a munkahelyre, viszont az egyik út padka kicsit magasabb volt, mint a többi, így magasabbat kellett lépni, ezáltal a farpofák szorításán enyhítenem kellett.

Nos, nem kellett volna. Úgy kicsúszott minden a boxerembe, ahogy az megvan írva valami gagyi szitkomban :DDD (20m-rel az ajtó bejárata előtt történt az eset)

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm. || Üzletszabályzatomat itt olvashatod el: https://bit.ly/2Mr3ARe

(#8) Penguin95


Penguin95
senior tag

Középiskolás koromban felmentésem volt matekból, mivel az első két évben kétszer buktam matekból, majd kiderült, hogy diszkalkuliás vagyok. A harmadik évnek így már felmentéssel vágtam neki, és egy új matektanárt kapott az osztály a nyugdíjazott régi helyett. Enyhén szólva ki nem állhattam azt a picsát, tipikus ki ha én nem módon viselkedett, semmi nem volt neki jó, ezért inkább meg se próbáltam figyelni rá, hanem mindig mást csináltam. Egy szép tavaszi napon úgy döntöttem, hogy aznap az alvás lesz az elfoglaltságom, szép csendben elleszek én hátul, nem zavarok senkit. Hamar el is aludtam, aztán mikor felébredtem kicsengetéskor, a tanár azzal fogadott, hogy köszöni az órai munkámat. Ekkor szólt a padtársam, hogy nagyjából 30 percen át hangosan horkoltam.

(#9) Egon válasza Penguin95 (#8) üzenetére


Egon
nagyúr

Hol van ebben a sztoriban a besz*rás? :DDD

Az én sztorim a következő. Lakásfelújítás a nyár közepén, ezer fok meleg, félig szétrobbantott lakás, a wc-t is beleértve (szerencsére a csésze még a helyén volt, be is volt kötve a lefolyóba, de már se deszka se öblítés, és az ajtón se volt zár... ;] Úgy éreztem, szellentenem kell, és kiengedtem - de sajnos nem csak levegő jött... :Y Utána a wc-n valamelyest rendbe szedni magam, erős kihívás volt. :DDD

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#10) Penguin95 válasza Egon (#9) üzenetére


Penguin95
senior tag

Az akkor jött a többieknél, mikor a tanár kiment végre a teremből, és lehetett röhögni. :D Szerencsére barna történetem még nem volt, összesen egyszer fordult elő olyan, hogy pont nagy bevásárlás után jött a szapora, és úgy támolyogtam el a 20 méterre lévő kútra, mint aki mindjárt megszül. Csak ebben már nem volt viccérték.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.