Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
fordfairlane #53 üzenetére
2x200=400 :-)
Nekem 200w-os a pico. -
kzkz
őstag
válasz
fordfairlane #51 üzenetére
Én ezért használok kínai picoPSU-t, ez nem cicceg. Ha lenne külön VGA-m is, ahhoz mégegy kéne...
-
kzkz
őstag
válasz
flashpointer #45 üzenetére
Ha pedig esetleg egyedi porszűrő kell, akkor őket ajánlom, van mágneses is:
http://www.demcifilter.comVannak kész fix méretűek is, de nekem kellett totál egyedi, és legyártották. Nem is volt drágább, mint bármely gyári, csak a posta jött még hozzá.
Ja és a rendelésemet elkeverték, 1 hónap után se jött meg Dél-Afrikából, jeleztem nekik, ők legyártották újra ingyen, és küldték is. Aztán az elkeveredett később előkerült 1 hónap múlva a postán, így most két szettem vanMost már én se teljesen így csinálnám a házat, hanem a ventit beljebb raknám, és "kanyarban" jutna el a legevő ahova kell, mert így túl közel van a ház széléhez, és ha 100%-on menne, akkor gondolom lenne hangja. Moondjuk az a csoda, ha beindul...
Persze ehhez a kanyar megoldáshoz mégnagyobb ház kéne... Szóval valamit valamiért... -
kzkz
őstag
Hanno-Protecto PF 820 2mm
zajcsillapitas.netbitumenes, szivacsos. előtte kongott a ház, most egy tompa hangot ad ki halkan ha rákoppintok.
elnyeli a vinyók alaphangját teljesen. a seek meg rettentő tompán hallatszik csak közelről, de akkor csak ha őrülten tekertetem seek teszttel a vinyókat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kb. egy éve jött a gondolat, hogy utazásaim elmaradásával az addig használt laptop helyébe újra egy asztali gép lépjen.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kalandor: Habemus papam
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest