Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaliJack

aktív tag

válasz Egon #111 üzenetére

Amúgy konzolra meg körökre osztott strat nincs.

Csak infóképpen: Civilization: Revolution :).

Egy mezei USB-s billentyűzetet próbáltam már PS3-on, de mivel vezetékes van csak itthon, ezért a netezést és hozzászólásokat PC-ről végzem/írom (egyszer próbáltam kontrollerrel beírni, nagy meló volt :) ).
    Szerk.: játékokhoz PS3-nál úgy tudom, hogy UT3 támogatja egyedül. Ugyanakkor van egy XFPS nevű cucc is, amivel elvileg bármilyen játéknál használható a billentyűzet-egér kombináció.

A konzolos árakon is mindig kiakadok: igen, kezdetben mindegyik játék 17ezer HUF-ba kerül, de elsősorban a magyar viszonyok miatt. Egy példa: a Little Big Planet megjelenéskor/előrendeléskor emlékeim szerint Magyarországon 15-16ezer körül volt (ha nem, akkor javítsatok ki), Egyesült Királyságban meg 35 font, szállítással 38, ami 290 HUF-os font árral számolva 11020 HUF. Namost, ha EK-ban laknánk, akkor meg csak 35 font, ami 10200 HUF, mert oda ingyenesen kiviszik. Kis adalék, hogy nemrég rendeltem meg szállítással együtt 23,5 fontért, ami ugye lényegesen olcsóbb (6815), mint a legtöbb hazai konzolbolt kínálata (11ezer újonan).

Cikkhez meg annyit: ez az egész vita teljesen felesleges :). A korrektség jegyében lehetne mindegyikhez monitor vagy TV :), de ezt már sokan megírták előttem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés