Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ha én adnék ki egy programot amit vesznek akkor nekem tök mindegy hogy valaki ebböl plusz pénzt csinál,vagy csak simán engem lop meg."
És ha nem csinál belőle pénzt, (tehát nem adja tovább), akkor hogyan lop meg? Neked melyik a jobb? Ha az "ismeretlen" kis szoftveredet legalább egy ember népszerűsíti és ajánlja mondjuk adott feladathoz egy fórumhozzászólásban, vagy a haverjainak, akik talán a te potenciális vásárlóid lesznek, vagy ha inkább ingyenes alternatívát használ? Nyilván azért használja crackelten a Te szoftveredet, mert meg van vele elégedve. Tekintsd elismerésnek.
-
brd
nagyúr
A warez nem lopás, hanem illegális felhasználás. Pl. az SMSweb lehet legfeljebb lopás. XP-nél ugyanez volt (sőt, de ez benne van a cikkben is), most miért lenne kényelmetlenebb neked? Ráadásul XP-nél is lehetett ügyeskedni, gondolom, itt is lehet majd. Nem érdeke a M$-nak a teljes ellehetetlenítés, mert egyrészt túl nagy kényelmetlenséget okozna a legális felhasználóknak (is), ráadásul így még az is Windows-t használ, aki úgy nem tenné (így sem, úgy sem fizet érte, de legalább így növeli a részesedését).
-
vadkörte
addikt
Az én elveim szerint a warez lopás.
Szvsz., meg tévedésben élsz. Ha bemegyek a boltba és leveszem a gyári dobozos cuccost a polcról és fizetés nélkül kisétálok vele, na az lopás. Ha tudatosan vagy nem tudatosan warez cuccot használok, az max. jogosulatlan felhasználás.
Én is azon a véleményen vagyok, ha kicsit racionálisabb lenne a MS árképzése nagyobb lenne annak a valószínűsée, hogy több felhasználó inkább megveszi a cuccot, mintsem "lopott"-at használjon.
Ha mondjuk egy HomeBasic ára ~10E körül alakulna, és lenne normális többgépes családi licenc verzió is aminek az ára gépenként - kulcsonként - 15-20%-kal növekedne igenis sokan választanák a legális utat.#47:
Milyen egy hét? max. 2 nap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest