Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Megnéztem ezt a csoda tech demót. Semmi eget verő fény árnyék jelenséget nem látok benne.Nem csoda mert még az alapkód sincs kész, év végére ígérik. És akkor se lesz még olyan, véges számítási kapacitás miatt butítva lesz.Ha lesz mellette Nvidia PhysX-es(Eddigi Metrok mindegyikébe volt), nem sír a szám,de ha képesek voltak lecserélni erre, akkor jó nagy idióták. Nvidiát ismerve 1070-es Pascalomon úgyse tudom majd bekapcsolni, maguk mondták hogy a TitanXP-is kevés lesz hozzá.Volta Architektúrás kártyát igényel a móka...Szóval jól beszélsz Crytek testvér, magam se tudtam volna jobban elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós kamerák
- New World - az új Amazon MMORPG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VGA kibeszélő offtopik
- PayPal
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest