Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
"Sokat játszodtam"
Ne haragudj, de ezt javítsd ki, mert marja az agyam.
-
wetomi
aktív tag
Rettenetes volt. Ennyi fagyásom és kékhalálom az életben nem volt még, mint a win 95 idején. Pedig már elég későn is kaptam az első gépem, már bőven a p2 korszakban.
Jó kis 486 dx2 80MHz-es Cyrix proci volt, valami noname negyedmegás videokártya, először 4, majd 32 mega ram és egy 420megás vinyóval. Iszonyatos volt.
A 3.11 és a win 98 is lényegesen jobb volt rajta.Szóval nosztalgiának tényleg jó, de ebben az esetben az idő nem szépíti meg az emlékeket.
-
Vladi
nagyúr
"mennyi örömteli órát szereztek nekem,"
Jó neked. Ez egy ipari hulladék volt.il sole non sorge più ad Est!
-
Raucher
tag
A Windows 2000 nem a Windows 9x vonalba tartozott.
A Windows 98 szépreményű utódja, a Microsoft Windows Me (Millennium Edition) lett volna. De a Vista népszerűségi szintjére sem sikerült feltornáznia magát.A Windows NT vonalat vitte tovább 2000. Eredetileg nem az asztali gépek operációs rendszerének szánták. De a Me bukását követő űrt, sikeresen töltötte ki.
Az évezred vége felé, mint egy villám, csapot a Microsoft vezetői egy felismerés. Teljesen felesleges különálló vonalon fejleszteni op.rendszert a fogyasztóknak és a professzionális felhasználók számára. Az x86 mellett már az x64 szele is elérkezett, ami jó ideig megduplázott fejlesztés képét vetítette előre.
A Windows 2000 alapjain elindulva ütötték össze az x86 XP-t. A 64 bites változat, leginkább átnevezéssel született, amit megspékeltek némi multimédiás összetevővel.
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
kmisi99
addikt
A legelső gépünkön is win95 volt valami P1 es 1GB HDD-s csúcskonfig volt. Később kapott win98 at. Még internetünk is volt itt körül.
-
Lenry
félisten
azért én nem mondanám kevésbé sikeresnek sem a 2000-et, sem a 98-at, sőt.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
KGellért
Műholdas
Kinek volt ég ilyen félpentium szerű gépe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Videós, mozgóképes topik
- Honor Magic V2 - origami
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- ASUS ROG Ally
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM