Hirdetés

2024. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) Picco válasza Hieronymus (#5) üzenetére


Picco
addikt

"A lepusztult épület lepusztultsága és a konyha tisztasága között nincs szoros összefüggés. Egy szalmonella fertőzés eléggé kellemetlen tünetekkel jár. Inkább tartsák be a higiéniás előírásokat.
A videóban kb az összes előírás betartása hiányos. Ami a japánokra kevéssé jellemző. A szusi készítésnél magas színvonalon tarják meg a előírásokat. A nyers hallal nagyon kell vigyázni."

dolgoztam sushi etterembe, manageltem is egyet rovid ideig ami delivery only volt(az eat-in reszet epp akkor alakitottak at amig ott voltam) de voltam beugros mas branchokban is tehat az a resze is ismeros valamennyire es egyet is ertek a az altalad irtakkal.

"Az éttermek döntő többségében nincs valóban jó szakács. Mélyhűtött, félkész ételeket tálalnak a vendégnek, melegítés/sütés után. De sok esetben ezt sem sikerül jól elkészíteni az alkalmazottaknak."

ez is tulnyomo tobbsegben igy van sajnos, viszont amiket en emlitettem (altalaban pakisztani kifozdek vagy hasonlok) azoknal meroben mas a modus operandi. nem szivesen mennek be a konyhaba kritikus szemmel, isten sem tudja mit talalnek de abszolute 10/10 izre.
jellemzo meg hogy foleg epulet kulsejehez kepest kicsivel magasabb arakon dolgoznak, de a curryben levo husok (mar amennyire ez megallapithato) egy par fokkal jobbnak tunnek a hasonlo uzletekhez kepest akik kicsivel tobbet adnak a kulcsinre, izrol ne is beszeljunk mert az tenyeg nagyon rendben van.

feher hollo: kulturalt helyseg, belvarosban, kituno szakaccsal es normalis aron is van, de eddig egy ilyennel talalkoztam birmingham city centreben...londonban szerintem ez megoldhatatlan a berleti dijak miatt.

[ Szerkesztve ]

It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.