Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) Hieronymus válasza Picco (#3) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Két gondolat.

A lepusztult épület lepusztultsága és a konyha tisztasága között nincs szoros összefüggés. Egy szalmonella fertőzés eléggé kellemetlen tünetekkel jár. Inkább tartsák be a higiéniás előírásokat.
A videóban kb az összes előírás betartása hiányos. Ami a japánokra kevéssé jellemző. A szusi készítésnél magas színvonalon tarják meg a előírásokat. A nyers hallal nagyon kell vigyázni.

Igen, a sorban állás vagy a tele parkoló jelzi, hogy elfogadható ételeket készítenek. Nem minden esetben az íz jelent előnyt. Az olcsó étel is generálja a sort.

"...nagyon remelem ott tobb penzt kapott mint a szakacs."

Az éttermek döntő többségében nincs valóban jó szakács. Mélyhűtött, félkész ételeket tálalnak a vendégnek, melegítés/sütés után. De sok esetben ezt sem sikerül jól elkészíteni az alkalmazottaknak.
Ha van egy étteremnek Michelin-csillaga, az jó szakácsot feltételez. Valójában a szakács kapja és nem az étterem, azt a csillagot. De azt is érdemes megnézni hogy milyen konyhát visz az étterem. Én a francia konyhát kevésbé szeretem. Szóval nem piszkálom a francia éttermek étlapját.
Ha van a közelben Bib Gourmand jelölésű étterem, azzal sem jársz rosszul. Az ár - minőség aránya jó.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.