Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatorzs
tag
válasz
mrlujoak #117 üzenetére
Nem, nem igazán érdekel, hogy a többi gyártó hogyan áll a frissítésekkel. Valahogy ez nem vigasztal, amikor valaki megkérdezi, hogy "tudod xy-nak a telefonszámát?" igen, és előveszed a telefont, tárcsázó megnyit, és vársz... vársz.... még egy kicsit vársz, amíg a telefon hajlandó megnyitni a címjegyzéket. Ciki.
Érdekes módon az marketről letölthető ingyenes exdialer tök jól működik.
A videófelvételt meg lehet csűrni, csavarni, rosszabb lett, mint volt. Persze, tulajdonképpen lehet használni. Kimarad egy-két frame, nem gond. Stereoból monó, nem gond. Tulajdonképpen levehetnék a felbontást is 640x480-ra, "úgy is lehet használni". Én valahogy a sonytól többet várok.
Egyébként igen, fenn van pár hete az augusztusi frissítés a telefonomon, de messze van a tökéletestől. A videofelvétel és a tárcsázó is javult, de messze nem olyan, mint gingerbreaden volt. A led meg továbbra is csak az xda miatt működik.
Hidd el, én nem vagyok sony ellenes, de ha reálisan nézem, akkor az ics-el behoztak x bugot, és annak jelenleg a fele van javítva. Ennek kellene örülnöm?
(#118) pufferzóna
A led azért van oldalt, hogy ha az első zsebedben hordod a telefont, akkor elég csak félig kihúzni és rásandítani, hogy lásd, van-e mulasztott esemény. Szerintem jó dolog.
de azokkal a kifogásaimmal csak azt akartam érzékeltetni, hogy a sony tényleg csak a legszükségesebb minimumot hozza, ha a frissítésről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- Milyen joysticket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest