- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2011-es modellek között is van nem egy nem nemzetközi modell.
Arányaiban nem olyan mértékben hízott a paletta, mint ahogy azt érzékeltetni próbálod."Túlvállalják magukat aztán lesz belőle sírás"
Hmm. Szerintem eléggé belátható időn belül jön a JB az idei "túlvállalt" palattára...
Egészen addig, amig van olyan gyártó, ami idén még az ICS frissítését sem fejezte be a tavalyi modelljeire (húzómodellekre pl) addig egy rossz szó nem érheti azt a gyártót, ami már befejezte, és az idei paletta is ICS-n van...(#58) pufferzóna:
Xperia ray-em van.
Elsőkként, az első csoportban kaptam meg májusban (azért akkor, mert én a ray-t akkor vettem. Április 13-án indult az ICS 4.0.3 az első 3 modellre - ez a többieknek szól) az ICS-t, és azóta használom.
Elégedetten. Javításról javításra lett jobb.
Xperia U-t veszek, de a ray-t megtartom. Cseppet sem von le számomra az értékéből, hogy ICS-n marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest