- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Lökött picsa volt!
Párom sem tudja a jelszavaimat, nem is érdekli. Meg amúgyis van 5 mailcímem, nem is tudja, csak vagy kettőt, pedig 4 éve vagyunk együtt. De nincs is semmi takargatni valóm.
Amúgy meg zárolt munkaállomás, oszt nézegesse, amit akar.
4Tray Minimizer Free progit használok a munkahelyen. Billentyűkombóra eltűntet bármilyen futó progit a tálcáról, óra mellől, Alt+Tab felsorolásból, illetve vissza is hozza, legfeljebb a Feladatkezelőben látszódnak a dolgok, de megnyitni onnan sem lehet. Nagyon kényelmes így dolgozni... -
God Vazzeg
veterán
Természetes, nekem is volt ''érdekes'' csajom már, mégegyszer biztos nem kéne
Akkor máshogy látja az ember, főleg ha ad némi pozitívumot is
Az meg hogy megnézik szintén természetes, ha szép akkor azért, ha görény akkor azért
Azt sose felejtsd, hogy a megcsaláshoz 2 ember kell, hiába szugerálják a nődet, ha nem ad alkalmat
-
degu
senior tag
Olyan baratnom nem volt,nincs,es nem lesz soha!
Tildy!
Ratapintottal a lenyegre! A taskam mindig elol van,az osszes cuccom szinten,de SOHA nem fordult elo a sok ev alatt,hogy a parom belenyult volna barmilyen cuccomba!
Vagy megker,hogy adjam oda /pl. a penct/vagy megkerdezi,hogy kiveheti -e.Pedig soha semmit nem tiltottam...
.Egymas leveleit nem bontjuk fel,csak akkor,ha velhetoen azonnali intezkedest kovetelo dolog van benne.Ha elmegy a barataival,regi munkatarsaival osszeroffenni /mert Neki van erre igenye-neha/akkor csak annyit kerdezek Tole,hogy meddig marad,es menjek-e erte.Es amikor elmegy,annyit mondok...erezd jol magad!
Es orulok,hogy nem varja el tolem,hogy en is menjek./En szivesebben kockulok a szgep mellett!/ A hideg kiraz a vegnelkuli csevereszestol,a nagy kajalasoktol,iszogatastol,
tancikalastol......es soha nem ketelkedtem Benne!
/Huuuu!...bazz...de kiraly vagyok.../ Mindenki jol lat? Vagy felalljak a talapzatomra?
-
parandroid
félisten
Ha egy párkapcsolatban a két fél nem bízik meg egymásban száz százalékosan, annak a kapcsolatnak azonnal véget is lehet vetni. Az általad felvázolt barátnőhöz hasonló hisztis libát én két nap után kicsapnám egy udvarias indoklással, arra hivatkozva, hogy nem bírok együttélni a komplexusaival.
p -
DeadMeat
nagyúr
Turelmes ember vagy!Engem olvasva a tortenetedet elontott az ideg tole,foleg a vegetol,a pincsis resztol.
Van 2 baratom is akik detto a pincsi kategoriaba tartoznak,az egyik baratnoje pedig mint a te exed.Mindenre ami el s mozg feltekeny.
Soha nem ertettem meg az ilyen foku feltekenyseget.
De nem hulye voltal,szerelmes inkabb,azt meg nem neveznem hulyesegnek.Vagy ha nem szerelmes voltal es megis vele maradtal akkor hulye
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready