- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Köszönöm így érthetőbb. Én azon lepődtem meg hogy az NV sokkal sokkal drágábban prezentálja ezt mint az AMD. 24 colos LED Samsung freesync monitort már 40 körül kapni újonnan. Ugyanez zöld oldalon hát nem kicsit több, szerintem 100-tól indulhat kb. Bár ez belépő szint de mégis hatalmas az árkülönbözet. AMD-nél pedig nem nagyon hallottam ezt hogy nagy gubanc lett volna vele. De mint mondtam nem hozzáértő inkább laikus felhasználóként mondom ezt
-
nexplo
őstag
Egy kis felhomályosításért jöttem. A konkurencia (AMD) oldalán is létezik a freesync ugyebár. A két technológia gondolom alig hasonlít egymásra, de ott nincs ilyen jellegű hiba mint ami a G-sync esetén létezik? Mármint ott rendben meg tudták oldani amit az NV még nem teljesen? Off-ba nyomtam csak felvetődött bennem a tudás utáni vágy
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest