- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én a mostani 6700K-val néztem kb. 1 éve, azzal sem volt gyorsabb.
Ha Te ilyet láttál, akkor vagy az emlékek szépültek meg (vagy az enyéim nem) vagy lehet, hogy létezik olyan korai verziója a 3dmark06-nak, amiben még nem volt fixálva. (ez utóbbit nehezen tudom elképzelni).
A Whitepaper az 1.0.2-re vonatkozik. -
BiP
nagyúr
Ezen én is agyaltam már, amikor erősebb procim lett, mert mindig is megnéztem volna, hogy néz ki a jelenet valami épkézláb tempóval.
Aztán azt olvastam, hogy van benne valami korlátozás, sosem fog gyorsabban menniszerk: meg is van: [link]
"The CPU tests are run in fixed frame rate (2fps)
to make a more equal CPU load for all systems." -
BiP
nagyúr
Végre valami Raytrace-es futtatható cucc. Nem nagyon vagyunk elárasztva ilyenekkel.
(pl. a Star Wars-os liftes techdemóból is jöhetne egy futtatható változat, vagy a többi bemutatott nvidia cuccból.)
De a nagy szívfájdalmam még mindig, hogy a Design Garage NV techdemóból nem készült portolás az újabb kártyákra. Végre lenne hardver, ami értelmes tempóban kiszámolná, cserébe nem futtatható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest