- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimi222
csendes tag
Jéé...
-
HARDVERAPRÓD
Jó kis beszámoló volt tetszett.Jöhet a következő.Remélem hamarosan olvashatjuk.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
TompapaTM
csendes tag
Köszönöm a dicsérő szavakat!
-
TompapaTM
csendes tag
válasz TazLeacher #10 üzenetére
Ez igazából egyik sem. Magyarosan írtam, akárcsak az angol párbeszédek egy részét. Az írás nem tudományos értékű...
-
JanFe
aktív tag
Tatszett, varom a folytatast
"There is nothing permanent except change"
-
LBandi
aktív tag
A párommal mi decemberben tervezünk menni egyiptomba. Azon agyalok hogy eurot vagy dollárt esetleg mindkettőt érdemes vinni?
Az írás meg nagyon jó és hasznos főleg azoknak akik még nem jártak arra.
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
gaborbol
őstag
Jo irás tetszett ! Én a hurkás helyen voltam jópár éve, hasonló a tapasztalatok, egyszer még szeretnék visszamenni, mert a vörös tenger tényleg csodáltos. Ay egyetlen negativum, hogy legutolsó nap csak elkapott mindkettőnket a ...
-
TazLeacher
nagyúr
Bocs, nekem az első rész kimaradt, de a cím nagyon nincs rendben...inkább talán: yalla, ha meg fonetikusan akarod írni, akkor meg jalah, de ez így annyira nem jó...
-
gekkoXT
senior tag
Baromi hangulatos beszámoló! Köszike!
Szinte látom az egészet!
-
Bling95
őstag
egyiptom nagyon szép hely.... remélem kairót, luxort ilyesmiket ki ne hagyjátok mert baromi nagy élmény...
baksis-t meg mindig mindenhol különben rádb@sszák az ajtót ( szószerint volt velem ilyen)
-
Kassadin
addikt
Jó a stílusod, tetszett.
-
szab.tam
nagyúr
mivel nagyon utálok minden repkedő és mászó akármit a kégliben. ha 2 db van, az már invázió, és totális írtás rendezek. így ez külön tetszett:
"Gekkó Musztafa: a helyi csúcsragadozó. Úgy eszi a molylepit, csak nézel!"lehet, hogy elgondolkozok a beszerzéesen...
nekem jó idő volt, mire leesett, miért is jó óceán vagy tenger mellett lenni. nincs szúnyog. a kis genyák nem bírják a sós lét....
menj le a balatonhoz, vagy vagy a dunához...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
CoDWaW07
őstag
Iszonyatjó írás le a kalappal
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Mr.Csizmás
titán
q.jó írás
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Plutor
aktív tag
Nagyon jó kis írás.Jól szórakoztam az ebédem alatt.
Ráadásul sok hasznos infót is szereztem belőle. -
plus44
veterán
Ez valami eszméletlenül szórakoztató!! Jövök máskor is!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
horush
addikt
Jó írás, várom a folytatást Esetleg nagyobb méretű képek lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest