Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
angyalpc2 #28 üzenetére
Mármint nálunk? Mi állandó 2hét/2hét körforgásban dolgozunk és van szerdai, meg hétvégi váltás. Most megígérte a főnök, hogy a hétvégi váltást elengedi egy nappal előbb. Ezért mennek ma haza, holnap helyett (nem nagy kegy, az összes cég zárva lesz, sztem nekem sem fognak tudni munkát adni holnapra). Szóval, nem azért mennek haza, mert szilveszter van, hanem azért, mert lejárt a két hetük. A váltóik pedig vasárnap jönnek ki és hétfő reggel kezdenek. Én szerdai váltásban vagyok, 5. -én megyek haza és két hétre rá szerdán jövök megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest