Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Szerintem egy sima ION+Atom konfig is elég HTPC- nek és régi játékok futtatásához. A mindennapokban szerintem nem feltűnő egy (mondjuk kétmagos) Atom és egy szimpla Core2Duo proci közti különbség. Persze ez nem áll egy Photoshop- ra, vagy ilyenekre, de mindenkinek mások az igényei.
-
Mákos7észta
aktív tag
Szia!
Ahhoz képest, hogy Mini ITX konfigot raktál össze, elég érdekesen álltál hozzá. Szerintem Mini ITX rendszernek ez túl nagy, táp felesleges nagyobb, hiszen milyen videokártyát pakolnál bele? Az asztali HDD- t még megértem, az ODD- t is viszonylag, mert drága, de azt már tényleg könnyű megoldani.
Nekem már a Modecom ház teljesen megfelelt volna, és az biztos, hogy halk lenne, és nagyságrendekkel kisebb. Persze mindez szigorúan szvsz.
Egyébként grat a rendszerhez, meg az írásokhoz
Üdv.
Marci
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest