- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
V.Stryker #91 üzenetére
Érdekes mód, én máshogy látom a helyzetet. Én (meg pl luciferc is) elmondtam a dologrol a véleményemet, amire ti tényként közöltétek, hogy hülyeséget beszélünk, hiszen a vak is látja (szerintetek), hogy nemzethalál fog bekövetkezni hamarosan. Mikor ezt némileg megkérdőjelezem, akkor te azt válaszolod, hogy hol élek én, hogy egyáltalán felmerül bennem, hogy nem biztos, hogy rosszul is elsülhet az elkövetkezendő pár év. Ez alapján én a lekezelést nálad érzem. (Az utolsó mondatod pedig kifejezetten személyeskedés, szemben azzal a mondattal, amit te beírtál tőlem, ami sima cinizmus).
Részemröl a témát befejeztem. Ezen nem fogunk összeveszni. Te úgy látod, én így. Nem vagyunk egyformák (hála Istennek!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest