Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Köszönöm a bíztatást mindenkitől!

Polip: nyugodtan felrakhatod, csak a szerzőt tűntest fel.
Ha kell hozzá még valami, akkor írj privit és megbeszéljük (lehet, hogy csak holnap tudok válaszolni).
T_ -
Terminus_
aktív tag
Szia!
Úgy tudom, hogy alapból a Z-k műanyagfedelűek (mint az R-ek nagy része), viszont a cikkben szereplő gép titán fedlapot kapott, amitől valóban merevebb a teteje, mint a T40-esé volt, pedig az is legendásan strapabíró. Roll Cage ennél csak az alsó részben van.
A 2nd skint illetően átadom az üzeneted, de a szériagyártás szerintem egyenlőre nincsen tervbe véve.
Terminus_ -
Terminus_
aktív tag
A gratlációt köszönöm.

Az akksit valóban nincs értelme összehasonlítani, nem is volt célom ez. Csak panaszkodtam kicsit, hogy ha már ThinkPad, akkor ne merüljön le olyan hamar, mint egy bármilyen olcsó noti. Meg ugye, nem ehhez voltam szokva. Félreértés ne essék, nem rossz ez, csak nem ezt vártam egy ThinkPad-től.
Viszont ha akksit akarok, akkor gyorsan kell lépnem, mert nem lesz újabb Z (ami érthető is, hiszen nem lenne ember, aki megkülönböztetne egy R-t, T-t és Z-t a wide kijelző miatt, ráadásul az R is egyre felszereltebb) viszont nehéz lesz akksit szereznem később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha kell hozzá még valami, akkor írj privit és megbeszéljük (lehet, hogy csak holnap tudok válaszolni).