Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
ez tetszik
most van a hiradóban hogy ott is rekord meleg/hó van..
globális felmelegedés? kiotói egyezmény usa nélkül? -
dragonfx
veterán
jó sztori.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
finest
addikt
Elkezdtem hallgatnia Carraghert, szerintem nem az akcentusával van baj, hanem az artikulációjával, hadar és nem nyitja kia száját, én sem értem pedig Liverpool környékiekkel nmár volt dolgom... Ha valaki így beszélne magyarul, azt is nehéz lenne érteni.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Gyusz
őstag
Jó kis történet
-
tiv83us
veterán
Nemhiaba feliratozzak nalunk a skotokat...pedig elvileg egy nyelv...()
ui: Nekem ugy tunik mintha kihuztak volna a ket hatso fogat es a nyelve meg mindig erzeketlen lenne a lidocaintol...vajon hanyszor kellett letorolgetni a kamera lencsejet /marmint a rafrocsogo nyaltol/?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
ALI_G
veterán
gratula, magyar ember feltalálja magát. De...még jó hogy sose tudtak angolul, csak talán 200 éve.
-
SLYM
veterán
találtam egy jó kis videót. valaki érti Carraghert? [link] nem kicsit van akcentusa
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Tök komoly
-
SLYM
veterán
Peti megoldotta.........
-
BloodRay
veterán
Hehe ez a cikk is jó lett! Köszönjük!
Barátnak nem volt némi german múltja?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
tiv61us
őstag
válasz Forest_roby #30 üzenetére
most ebbol kerekithetnek krimit, love storyt es barmit, de sikerult elmagyarazni es elmutogatni, hogy magyarul mi a puszi
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
-
tiv61us
őstag
válasz Forest_roby #23 üzenetére
hajjaj
masik eset, kisse soros, es kanos tarsunk, a tortenetbol ismert 4-bol, mar nem birt magaval es lathaotan be is jott a pultos csajnak, azt kihagytam, hogy egy barban soroztunk
hianyos angoltudasa ellenere, nagyon szeretett volna bucsuzaskor legalabb valami testi kontaktust, bucsupusszantas, netalan csok, akarmi
es szola vala
gib me puszi!"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
lesaux
veterán
válasz Forest_roby #23 üzenetére
Igen, amikor eladó vagy egy csavarboltban:
- Wanna screw? -
tiv61us
őstag
hat igen, a kenyer nagyon nehez ugy, meg a fancia peksegek kozul is le kell vadaszni a tutit, ami nekunk OK
mndjuk en annyit fejlodtem, hogy egyre kevesebb kenyeret eszek, de hat ugye mondjuk kenmajashoz, vagy ilyesmi csak kell
mikor Tampan lkatam, volt ott egy hely ahol igazi magyar kenyer van
azok voltak a nagy idok"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
lesaux
veterán
LOL ez kurvajó!
-
Gero
tag
A kovetkezeoben ird meg, hogy milyen iszonyatosan rossz kenyeret keszitenek itt .
Ha rendesebb kenyeret akarok enni, francia vagy orosz peksegbe kell menni...
az ''eredeti'' amerikai kenyer, bagel, edeskes alapizu. egyszeruen nem tudom megszokni...cramstuff.com
-
tiv61us
őstag
válasz Forest_roby #17 üzenetére
pont hogy kezdunk
a sex az szeksz, a six meg szeksz ilyen egyszeru"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Forest_roby
őstag
Jó történet, grat!
és a sex -et hogy mondják/ejtik ki? /tom, és-sel nem kezdünk mondatot/-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
zsiga667
addikt
Na igen, nyilván nem értek meg sokmindenkit, de akivel szeretnék szóbaállni az tud annyira érthetően beszélni hogy még én is felfogjam. (Itthon is előfordul hogy ugyanazon a nyelven beszél valaki mint én (ami ráadásul mindkettőnk anyanyelve) és mégse értem...)
Ezt láttad már? [link] -
zsiga667
addikt
Na ez most meglepett. Köszi az infót, asszem ha egyszer arra járok maradok a five + one-nál...
Egyébként meg szerintem elküldeném a picsába ha kijavítana, ha én megértem az angolt, amerikait, kanadait, ausztrált, és erősen koncentrálva talán még egy skótot is akkor nehogymár egy vendéglátós kioktasson a kiejtésem miatt, nem azért fizetek hogy beszóljon, még ha nem is rosszindulatból teszi... -
Peet210
őstag
Nagyon jópofa kis történet, tetszik
Today's record, is tomorrow's motivation
-
tiv61us
őstag
a szeksz es a sziksz kozott de inkabb az ''e '' fele
de eppen ez az, ha a magyar aszongya szeksz, akkor kijaitanak szikszre es forditva
szerintem tokeletesen cdsxak az tanul meg aki itt szuletik, vagy nagyon fiatalon kijon
maskeppen mozog a nyelvunk meg a szank stb.
en mar sosem leszek tokeletes angolbol, foleg nem akcentusbol, a gyerekem mar talan, de meg neki is kell par ev es akkor sem biztos, hogy nem marad kis akecentusa
az unokam mar igen"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
zsiga667
addikt
Jól értem hogy a six-et 'amerikaiul' nem ''sziksz''-nek mondják?
-
adam182
csendes tag
[link]
egybol ez ugrott be rolawww.freestylefoci.hu www.tarkaret.hu
-
msgt.fubar
senior tag
ez jóóóó :))))))
gottagofast
-
tiv61us
őstag
válasz Yushchenko #5 üzenetére
nem fontoskodasnak neveznem, itt valahogy mas egy -pincer-vendeg viszony, mint az altalunk megszokott
ha kedved van beszelgetni egy pincer elmondja az elettortenetet is"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
válasz Yushchenko #3 üzenetére
az amerikaiakra kulonosen jellemzo, hogy szinte egyertelmu dolgokra is rakerdeznek, szeretnek kerdeni, etteremben, hotelben aruhazban, fizetnek erte es ugy erzik akkor kerdezni is kell
tegnap pl. egy pasi az ettermunkben megkerdezte hany tv van a falon, mondjuk 10, de hogy miert volt fontos
a wc-t mindig megkerdeik nem indulnak el ugy
stb. szoval imadnak kerdezni amikor szolgaltatast vesznek igenybe"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Yushchenko
őstag
na ez az nemtom mér kell megállítgatniuk az audio guideot, kül mennyivel egyszerűbb lenne. Amúgy vicces hogy ezek a turisták még a kijáratot sem képesek egyedül megtalálni, pedig elég egyértelmű. Azt meg már el sem várhatjuk hogy a WC-t megtalálják, igaz csak körbe kéne nézni Na ez off volt.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz Yushchenko #1 üzenetére
original inglishbe nem tudom, amrikaiban meg allama valogatja
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Yushchenko
őstag
Jó kis történet
Nekem manapság a Szépművészetibe kell megkűzdenem hasonló problémákkal, amég van van gogh. A világ összes országából megfordulnak ott az emberek, és néha ki tudnak akasztani. A fő problémát nekik a pause gomb elmondása jelenti. Mert a póz nem jó, a páuz se, pauz, semmi... és mindenki másként mondja és mindig kijavítanak a saját verziójukra. Szal ha lenne valaki olyan kedves elmondani, hogy hogy monják az original inglisbe azt megköszönném. Szótár nincs kéznél
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest