- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi_
aktív tag
X700-on elég reménytelen.
Egy kicsit többet gyűjts össze és vegyél valami komolyabb kártyát. Geforce 7 szériából már érdemes szemezgetni, ott is a középmezőnyben.
Azon normális fogsz tudni játszani, és nem kell tökölni itt az alacsony felbontásokkal, hidd el, ugy élvezhetetlen az egész. Annyit meg nem ér a tré kártya, hogy elrontsa az élményt. -
mongi_
aktív tag
Nekem is volt olyan eset, amikor két kerékről, elég érdekesen visszabillent (eléggé szürreális látvány volt
) De ugy beállt mint a cövek, a valóságban is elég elképzelhetetlen lenne, a DiRT-ben ugylátszik előfordul. Jólvan, nem mondom, vannak azért bugok ebben is, ha kevés is, de azok ütősek (illetve, ugy fogalmaznám, hogy látványosak
. Attól még persze nagyon-nagyon jó szoftver.
Szerk.: A jólvan, az jól van ugy is.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
esőben ; csapadék kivitelezése
Naja, eddig én olyannal találkoztam, hogy vizes volt az asztfalt vagy sáros volt a talaj az eső után, de hogy konkrétan esik az eső a futam közben?! ... na olyannal nem talákoztam eddig!... és ebből egyenesen következik, hogy még nem láttam az ablaktörlőt működés közben sem
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
Valaki csinálna egy olyan screenshotot, amint az ablaktörlő törli le csapadékot a szélvédőről??
Valahogy én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel a játékban.Most vagy lehet, hogy nincs is, vagy majd csak a későbbiekben fog funkciónálni valamelyik esős pályán (ha egyáltalán létezik ilyen a játékban) De véleményem szerint nem lesz ilyen.
Egyébként meg a DiRT intrójában van egy olyan rész amikor a ablaktörlő működése látszik, csak eléggé nem a játékbeli grafikára van alapozva.
-
mongi_
aktív tag
Mindenki másképp csinálja... Valaki belead apait, anyait, valaki meg tesz rá nagyívben.
A komolyabb cégek természetes, hogy komolyabb szoftvert fognak piacra dobni, nem kapkodják el. Akik meg igénytelenül dolgoznak, annak meg is lesz a gyümölcse, és lemérhetik az ''eladási számokon'' a tettüket.
Szerk.: Amikor a kezem közé akad egy-egy rossz játék, igyekszem megkeresni az uninstall opciót, és ennyi. Nem kell vele foglalkozni.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
válasz
Buldozer99 #46 üzenetére
Az elég jó az általad használt konfig mellett.
-
mongi_
aktív tag
válasz
DemonDani #43 üzenetére
''Okos enged, szamár szenved''.
Egyébként meg mi ebben a hihetetlen? ...ja és képzeld, nem csak 4-5 FPS-el nagyobb.
A másik meg az, hogy a HDR-es problémák miatt én nem is tettem fel a ''shadow''-ot ultrára, mivel akkor hülyén néz ki az egész (ha pedig ultrára állítod, akkor meg automatikus belövi az árnyékokat is ultrára) Felesleges. szal errol ennyit
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
Én nem használom ezt a beállítást. Ezt a képet is egy fórumon láttam és gondoltam jó lesz neked, valami alapot ad ahhoz, hogy hogyan állítsd be az irányítást. De azt hiszem, hogy ezeket a beállításokat a gyerek a billentyűzetéhez használta, ez alapján meg jó lesz neked is.
-
mongi_
aktív tag
Érdekes, érdekes. Esetleg patch? Próbálkoztál már vele? Ha az sem segítene, driver frissítés (vga,directx,chipset...). Más ötletem sajnos nincsen, de ha végképp még ezekután se akarna begördülni, akkor tapadj rá egy másik op rendszerre.
Más ötletem nincsen, hasonló problémával még én sem találkoztam.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
válasz
markopolo123 #34 üzenetére
Tudomásom szerint már megjelent konzolra is a játék.
-
mongi_
aktív tag
Egyébként itt van egy pár törés videó:
[link]
-
mongi_
aktív tag
Törés képeket tudnátok majd linkelni?
Majd a ''teszt'' második részéhez igyekszem kreálni neked egy párat ezen kategóriában is. Remélem minél hamarabb felkerül az is...Addig meg nézegesd a videókat ''nyálcsorgatás'' céljából.
Szerk.: Mindenki másképp csinálja...
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
szal valaki megmondaná, hogy hol van a colin savegame fájlja?
A játék oda teszi a mentéseket, ahová a telepítés során megadod neki. Alapból azt hiszem (ha nem adsz meg neki másik helyet) akkor Documentums and Settings-be teszi, de ebben nem vagyok biztos.
Szerk.: Mentést meg majd más ad, mert én még nem merültem annyira bele a rallyzás minden kisebb-nagyobb rejtelmébe.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest