Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jones965

Modder

válasz szab.tam #138 üzenetére

Próbálok sorban válaszolni:

- passzív hűtés: meg sem fordult a fejemben, látva azt a mennyiségű fémet,amit Te beépítettél. Így is derékfájós vagyok. :D

Zaj: mint írtad is, ez relatív dolog, mindenkinek más az ingerküszöbe. Nálam a szivattyúnak van minimális búgó hangja, a vinyót pedig nem hallom.

A kandalf házam készítésénél írtam, hogy törekedtem arra, hogy minden a házon belül helyezkedjen el. Most ez a koncepció a krómcsövek miatt megváltozott. Külföldi fórumon is írták, hogy ez a ház elég nagy ahhoz, hogy megfelelő hőcserélő befért volna. Én másként gondoltam.
    Ezért látszik hátul 2 gyors csatlakozós vízcső, amire egy nova 1080 radiátor csatlakozik, amin 4 db 180-as venti forog 600rpm sebességgel.

A gépben a ramokon kívül minden vízzel van hűtve, plusz ventilátor nincs behelyezve, aminek látszódik is a hiánya. valószínűleg a fenti plexit kiszerelem, és az eredeti rácsot visszateszem, mivel megreked a levegő. Jelenleg a gépház oldala le van szerelve.

A gép eredeti 5,25"-os helyén csak elektronikai elemek, front panel csatlakozók és a hozzájuk tartozó kábelek vannak.

Új hozzászólás Aktív témák