Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz sing1ep1ayer #198 üzenetére

én pl. azért nem írtam semmit a hibrid grafikás notebookról, mert nincs mit mondani róla. (btw szokjunk már le erről a laptopozásról). van egy hibrid grafikás, wifis, 3g modemes notebookom, rá akartam tenni a squeezet, az meghasalt rajta (később rájöttem, a vt-d volt rosszul beállítva a biosban), fogtam egy akkor még erősen testing wheezyt, ráraktam és minden ment. megismétlem, mert ez nekem is újdonság volt: MINDEN MENT. úgy lett feltelepítve a notebookomra az akkor testing wheezy, hogy egy kib.tt konfigot nem kellett kézzel átírni. SEMMIT. az utolsó forrasztáspontig felderítette a vasat magától, HELYESEN, és *MINDEN* működött.

mit írjak neked? FOGALMAM SINCS, hogy mit csinál, nem kellett nyomozni, nem kellett netet túrni, semmit nem kellett csinálni, rárántott másfél giga deb-et, feltornázta és kész. nem fűti szét a notebookot, 9 órát megy akksiról, ha nem hajtom szét az agyát, ha rádugok egy kivetítőt, működik, a wifinél egy kattintás, hogy bekapcsolja a rádiót, meg egy kattintás, hogy felmenjen az általa ismert hálózatokra, a 3g modem dettó.

megvonási tüneteim vannak, én szerettem régen hekkelni, de nincs mit. arról most ne beszéljünk, hogy ehhez képest a gyárilag hozzáadott w7-tel mi volt, egy star wars hős jusson róla mindenki eszébe. A vége az lett, hogy gyalu. kifizettem, jogom van letörölni a francba, megszabadultam tőle. ballmer meg költse gyógyszerre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés