- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... amíg az ujjával tapizik, normális gombokra van (lenne) igénye." - bizony!
Rengetegszer használom - telefonbeszélgetés közben, - vakon a hangerőgombokat. Sőt, most jut eszembe, hogy sokszor már nadrágon keresztül is benyomom a hangerőgombot - ha csörög -, hogy "bekussoljon"."... piacon próbál valamit eladni és próbálkozik."
Előrebocsátom, hogy nem vagyok üzletember se marketinges, de én support irányba (magasabb színvonalú, és tovább tartó) indulnék el, valamint a rendszeremet olyan apró, de hasznos fícsörökkel szórnám tele, ami másoknál nincs. Az ilyen dolgok legtöbbje filléres, mert csak gondolni kéne rá. Most csak (megint) az autóiparból hoznék egy-két példát. Skoda: esernyőtartó az ajtóba, jégkaparó a tanksapkába, olyan pohártartó, amiben nem kell fognod az üveget, mert olyan az alsó gumírozása, hogy a szabványos pet-palack nem tud benne elfordulni, ezért egy kézzel nyitható. -
<Adamsky>
nagyúr
Értem én, hogy koncepció, de ennek így szvsz. szinte semmi értelme. Egyedül a teljes képernyős ujjlenyomat olvasó életképes. A többinek kb. annyi értelme, mint az itt már emlegetett tapis vagy éppen gesztus / "hadonászós" vezérlés egyes autókban.
Az a baj, hogy az iparág nemlétező problémákra keres megoldást, mely megoldáskeresés közben - nem egyszer - megoldandó problémát generál
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest