- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Annyi, hogy a streaming és capture képességek nem elérhetőek a radeon driverben az IGP-vel. Mondjuk nem értem miért, de ez van.
-
Yany
addikt
Mégegyszer: eleve öntökönlövésnek gondolom a low-profile-t, például tök értelmes 1650-es kártyákat is lehet kapni kicsi, de nem low-profile házakba (akár külön tápfeszkábel nélkül is). Az RX 6400-ból kihagyni a video codecek egy részét olyan, mint ásót árulni nyél nélkül. Persze, tudsz bele faragni magad is, ha akarsz...
Nem egy liga a 4060, ez nem is kérdés, de túlárazottsága ellenére is értelmesebb terméknek tartom, mint azt a lókupacot 6400 név mögé rejtve.
-
Yany
addikt
válasz
zotyesz66 #92 üzenetére
A "jobb" igencsak relatív. Kinek mi a jobb. No meg a low-profile is már egyéni igény. Én speciel soha nem vettem és nem is tervezek venni soha olyan házat, amibe csak low-profile kártya fér be. A NAS-omat is Core V1-be tettem. De egy 4060-as kártyát ezerszer hamarabb vennék, ha már kérdezed, mint ezt a gányt. És nem NV vs. AMD brandkérdés okán, egyszerűen csak nem asszisztálok ahhoz, amikor egy gyártó teljesen hülyének nézi a vásárlóit. A 4060-nal csak félig nézi hülyének, mert ugye szégyentelenül árazták. A 6400 viszont nem csak túlárazott, de még sz@r is.
-
Yany
addikt
Nem semmi meló, gratula.
Mindenképpen megemlítettem volna még, hogy a Radeon 6400 egy video-encodertől megfosztott, kiherélt sz@r. Igaz, jelzed, hogy nem érdemes vásárlásra, de ezt az apró konkrétumot még bebiggyeszteném, hátha valaki épp ezért akarna low-end desktop gpu-t. Tényleg szép anyag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN