Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz GAI #116 üzenetére

2200G és 2400G volt javarészt a gépemben a "vga válság" idején, csak freesync és VRR kijelzőkre voltak kötve.
    Bányászláz idején álltam át szinte teljesen konzolra, a játékos gépbe raktam egy 2400G-t, és az addig megvásárolt játékaim szinte kivétel nélkül mentek rajta fullhd felbontáson freesync range-en belül. Egyedül a Doom 2016 volt necces ilyen téren, de azt megvettem konzolra is, és még One X-en is tudta a 4K 60 fps, így Series X-nek sem okozott problémát.
    Már nem akkora úri huncutság a freesync, sőt szerintem teljesen alappá vált.
    Oázis webáruházon belül viszonylag könnyű volt rá szűrni, és 32000 alatt már van 22" 1080p freesync monitor. Ez tökéletes választás amd APU-k mellé, és egy Series S-t is kiszolgál.

Ki fogsz röhögni, csak és kizárólag egy tesz miatt vettem egy lenovo gépet, hogy teszteljem a A10-7800 freesync képességét. Pont ph-n olvastam róla, hogy ez már támogatja, és tényleg. Ismerős édesapjához került a gép, mert az unoka meglocsolta a "tankozós" gépét, és ez volt épp kéznél. Freesync range-en belül megy rajta a WoT levett grafikával. Már megkértem a fiát, hogy vigye el hozzá a 22"-os monitorát freesync tesztelés miatt.

Új hozzászólás Aktív témák