- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
turbulencia8
üzenetére
o/
-
Alchemist
addikt
Azért a hivatalos X1 Extreme oldalon mekkora hülyítések vannak már: 10+ órás üzemidő... ha valaki rendesen kihajtja a rendszert, örülhet az 5-6 órának, mindez persze véres laggolással egy ilyen könnyű gép esetében.
A BT 5-ös támogatás pedig vicces, mert a W10 még a 4-eset is elég gyatrán támogatja. -
De akkor mivel akar versenybe szállni? Mert annyi pénzért Macbook Air-t illetve Xiaomi Mi Air-t veszel. S azon neked kivétel nélkül minden futni fog. Plusz ha akarsz neadjisten néha videót vágni vagy játszani kicsit, kenterbe veri ezt Snapdragont. Üzemidőben nem lesz ott, de mondjuk a Macbook üzemideje szerintem már elég egy egynapos használatra(tapasztalatból mondom, egyetemen használtam).
(#5) Gusztáv Mondjuk az, hogy a telefonokat annyiért el tudják adni amennyiért, még nem jelenti azt, hogy annyit is érnek. Persze még így is megvan az a réteg, aki megveszi, de én nem tartozom közéjük.
-
jubilleum
senior tag
A T sorozatot is IFA tájban szokták frissíteni. Ez most miért maradhatott el?
-
Solten
őstag
Ez a Windows on Snapdragon egy Windows 10 S -szeru szornyuseg?
-
Mamuska
őstag
Az X1 Extreme nagyon babának tűnik.
Már az X1 Carbon is nagy kedvenc volt, de ez a teljesítmény lehet kicsit sok lesz ekkora házba. -
Azért az áraknál megint elgurult a gyógyszer
...1000 dollárt egy ilyen tablet méretű gyenge hardverrel szerelt laptopra? Én olyan 600-700-at tartanék reálisnak.Nekem a Lenovo Yoga C630 799 Eurós alapára is túlzónak tűnik. Vagy legyen annyi, de akkor a fullos modell.
-
törölt tag
Uhh az e-inkes must have!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már az X1 Carbon is nagy kedvenc volt, de ez a teljesítmény lehet kicsit sok lesz ekkora házba.
...1000 dollárt egy ilyen tablet méretű gyenge hardverrel szerelt laptopra? Én olyan 600-700-at tartanék reálisnak.