Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
turbulencia8
üzenetére
o/
-
Alchemist
addikt
Azért a hivatalos X1 Extreme oldalon mekkora hülyítések vannak már: 10+ órás üzemidő... ha valaki rendesen kihajtja a rendszert, örülhet az 5-6 órának, mindez persze véres laggolással egy ilyen könnyű gép esetében.
A BT 5-ös támogatás pedig vicces, mert a W10 még a 4-eset is elég gyatrán támogatja. -
De akkor mivel akar versenybe szállni? Mert annyi pénzért Macbook Air-t illetve Xiaomi Mi Air-t veszel. S azon neked kivétel nélkül minden futni fog. Plusz ha akarsz neadjisten néha videót vágni vagy játszani kicsit, kenterbe veri ezt Snapdragont. Üzemidőben nem lesz ott, de mondjuk a Macbook üzemideje szerintem már elég egy egynapos használatra(tapasztalatból mondom, egyetemen használtam).
(#5) Gusztáv Mondjuk az, hogy a telefonokat annyiért el tudják adni amennyiért, még nem jelenti azt, hogy annyit is érnek. Persze még így is megvan az a réteg, aki megveszi, de én nem tartozom közéjük.
-
jubilleum
senior tag
A T sorozatot is IFA tájban szokták frissíteni. Ez most miért maradhatott el?
-
Solten
őstag
Ez a Windows on Snapdragon egy Windows 10 S -szeru szornyuseg?
-
Mamuska
őstag
Az X1 Extreme nagyon babának tűnik.
Már az X1 Carbon is nagy kedvenc volt, de ez a teljesítmény lehet kicsit sok lesz ekkora házba. -
Azért az áraknál megint elgurult a gyógyszer
...1000 dollárt egy ilyen tablet méretű gyenge hardverrel szerelt laptopra? Én olyan 600-700-at tartanék reálisnak.Nekem a Lenovo Yoga C630 799 Eurós alapára is túlzónak tűnik. Vagy legyen annyi, de akkor a fullos modell.
-
törölt tag
Uhh az e-inkes must have!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már az X1 Carbon is nagy kedvenc volt, de ez a teljesítmény lehet kicsit sok lesz ekkora házba.
...1000 dollárt egy ilyen tablet méretű gyenge hardverrel szerelt laptopra? Én olyan 600-700-at tartanék reálisnak.