Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat, elég sok lehetőséget átnézem. Tegnap végülis eldőlt a dolog, a PIA lett a befutó. Szinte mindegyik tudta, azt ami nekem kellett, de tegnap jött email egy Humble Bundle akcióról. Nem tudtam kihagyni. 15 dollár volt egy évre a PIA, mellé 1 évre az adguard is. (ez telefonon nagyon jó.) Meg van még egy csomó program a csomagban, azokat később nézem át.
Szóval mégegyszer köszönöm!
Akinek meg hasonló gondja van, az nézze meg ezt az akciót. Szerintem ez eléggé jó ár. -
-
-
törölt tag
X-VPN-t tudom ajánlani, használtam és elég jó.
-
-
C4mp3r
addikt
windscribeot ajanlom, van belole desktop app, bongeszo plugin, iphone/android verzio. csomo szerver, magyar is, korlatlan forgalom. van windscribe subreddit ahol jelen vannak a fejlesztok ha valami javaslatod/gondod van. nem tudom mennyi a havidij, en tavaly byaron vettem egy lifetime subscription 60 dollar korul, talan meg most is el az akcio
-
kraftxld
félisten
A kiccsalád ezt használja a magyar TV-ből jövő fertő nézésére
CsibVPN: [link]
Bár leginkább az ifjaknak megy az Nick JR, M2, stb. -
whbear
senior tag
magyarhosting.hu, ott ssd VPS, felpattintasz egy openvpn-t rá nyr scripttel. 1000 Ft + ÁFA. Ettől jobb és olcsóbb nincs.
-
ablack
senior tag
Private Internet Access vagy ha hosszabb időre kell akkor VPN Unlimited, itt a 3 éves, vagy az örökké tartó előfizetés eléggé megéri.
-
-
Szerintem összegezhetem, hogy PIA-t használj android N-nel, és akkor mindig lesz PINA.
-
Böngészésre ingyen Browsec chrome plugint használok, egyéb forgalmat nem VPN-ezem.
#7: <-
-
szix96
csendes tag
Expressvpn, kinában is muködik igaz csak udp-vel, kicsit tul van a limiten(13USD).
Van magyar szerver is.
Off: amikor mi voltunk Taivan-ban még nem kellet VPN, mostmár kell? -
Én Private Internet Access-t fogok kipróbálni a nyáron, Tajvanra kelleni fog.
-
törölt tag
AirVPN, most is ezt használom. Korlátlan forgalom, max 5 szimultán kapcsolat egy előfizetéssel. De nincs magyar szerver. Gigabites nettel 40-50 MB/s-el töltök, de a router a szűk keresztmetszet.
Én 3 hónapra fizetek elő, így havi 5 EUR. -
Kasya
nagyúr
PureVPN - Evekig hasznaltam, hosszu tavon olcso es a support nagyon keszseges (a visszafizetesben is).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest