Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Tehat ezek utan nem ertem a troll reszet amit a cikkedben irtal. Valotlant irsz, majd levezeted, hogyan lehet siman megoldani intelnel. Gratula.
A max vram feszko nem erdekel amd-nel. A lenyeg olyan feszkon tesztelted amin intelnel is megoldhato, ergo troll on: jo lenne ha nem balf@szsagot irnal le. troll off.
AMD-nel meg a 4 modulal is soksszor szivsz alap feszkon, intelnel meg megy. -
Findzs
addikt
volt 1866 mhz -es t1-es 2x4gb -os kittem megerősíthetem király volt

most 2400 as van predator, alacsonyabb fesz mellett tudja a 2400 mhz -et annyival jobb
-
törölt tag
Gigabyte GA-MA 770TUD3P alaplapban először HyperX-et kaptam, ami rendben el is indult, de a szervízben nem tesztelték ki, ezért otthon ért az a meglepetés, hogy alapbeállításon fagytak a RAM-ok. Akkor cserélték Geil Black Dragon-ra. Majd bővítettem 8GB-ra, de már az újabb kiadásokon egy oldalon voltak csak memória modulok (1 rank, 8 bank), minden másban lényegében hasonlóak voltak (1600 MHz-en CL8 és 1.6V). Az egyik eltérés sajnos az időzitést érintette. A két régi modul 90ns-os BIOS beállitáson ment, a négy együtt csak 110ns-on volt üzemképes. Az NB 2.2GHz-en megy most és a CPU és rendszer sávszélessége rendesen ki van használva. Az AM3 ezt tudja és ezen a még gyorsabb memóriakezelés sem sokat lendit, váltanom kell majd, de még nem tudom AMD vonalon melyik életképes megoldás, ezért kivárom a következő foglalatváltást, vagy reviziót.
-
cinkoxid
senior tag
Most jutok hozzá 6x2gb hyperx t1 1600 mhz kithet. Ha nem olvasom a teszted, nem is tudnám, hogy mennyivel jobb a sima blu változatnál. 18-ért meg ajándék, ha a mai árakat nézzük.
-
vinibali
őstag
ha ez a helyzet, akkor miért csináltam az egész mérést?

(#11) Silentfrog: a gyári leírások szerint 85°C-ig üzemképesek, bár ez egy ottó motor vízhője, elég extrém helyzetnek kell történnie, hogy ezt elérje.
(#12) Teréz Atya: vagy a bordákat a Predatorról

(#13) Runo: akkor sokat ne habozz, valami állíts rajta!
(#14) siriq: VTT+0,5V(max) függvénye az egész, egy hsz az SB topikból. ameddig az Intelnél van ajánlás, addig az AMD-nél mégcsak maximumot sem határoztak meg. itt egy másik portálos cikk
(#15) Tsebacsi: használd is ki őket, akkor!
(#16) Teréz Atya: ha a kérdés nekem szól, akkor 3250(130*25)Mhz-es mag órajel mellett ment a RAM 2426-ot, szóval nem

-
Köszi a tesztet. Megnyugtatott, hogy jó választás volt a 3 éves blu-kat genesis-re cserélni!

-
siriq
őstag
Intel-el is fenteb lehet menni mint 1.5-1.6 Az 1.86 24/7-ben megoldhato ha tudja az ember mit hova kell allitani.
-
törölt tag
Eddig azt hittem, hogy nekem BLUE van, de a képeket és a táblázatot nézve nekem T1 van

-
Teréz Atya
senior tag
OMG!
Egy hónapja vettem 8 giga 2,4-es predatort 64 ojróért, most meg nézem h 81. Aztaq, gyorsan mennek fel az árak!
Hogy a témához is hozzászóljak - aki Predatort vesz, készüljön rá fel, hogy lehet le kell szedni az egyik ventit hogy beférjen a RAM.
-
vinibali
őstag
ámen

(#3) Dluinet: a kicsi eltérések miatt kénytelen voltam
(#4) Zigur: ilyen T1-es kitet még tavaly augusztusában 12ezerért vettem. ha most akarsz ilyen tudásút (Kingstonban) Predatort keress
(#5) ]Phobos[: rég voltak a mérések, elmúlt a harag
(#6) Silentfrog: szerintem csak ez a része üt a tesztnek

(#8) fsb1000: köszi
-
fsb1000
nagyúr
"Csupán nettó minimum 10-14 óra ment ezekkel a mérésekkel, nyugodt szívvel hagyom ki.
"Ez a mondat komoly kihívásokkal küzd értelmezhetőség terén, ezért javaslom átszerkeszteni.
Ha pl azt akartad írni, hogy 10-14 órát töltöttél ezekkel a mérésekkel, akkor a "ment" után kéne egy "el" -
fsb1000
nagyúr
"A gyártók nagy része, olykor elég tetemes árrést teremt saját portfólióján belül"
Az "árrés" nem a megfelelő szó ebben a mondatban.
-
Silentfrog
veterán
Hallelujah!
Soha sehol nem láttam még ,memoria hőmérsékleti grafikonokat,még itt a saját forumjában sem tudták megmondani mennyi a memória "üzemi" hőmérséklete.!
Számomra remek hasznos írás!
-
]Phobos[
senior tag
Nagyon unhatod/ utálhatod már ezt a 2 játékot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy köszi, majd valamikor aktuális lesz a váltás, de memória terén eddig nagy homály volt nálam, így ez a cikk most kellett. -
Zigur
senior tag
Nem tudom, 2-3 FPS plusszért megéri ez a memória.. mennyivel drágább egy ilyen kit mint egy sima kit ?
-
Az volt már, hogy utálom a nem nulláról kezdődő grafikonokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vinibali
őstag
észrevételek, kommentek jöhetenek bátran, jó olvasást!

Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Könyvajánló
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)