- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Úgy érted vérpistike
Szerintem nem csak official mert több virágbolti windows ismerős jelezte, hogy ott a fehér ablak és frissíthető nekik is. Nem tudom érdemes e váltani. Most egy évig megkapja az ember utána kvázi "rákényszerítenek" egy új windows vásárlásra. Plussz hol az ISO? Hogyan csinálok clean installt ha én azt preferálom?
Értem én , hogy automatikusan frissít, de nem rátelepíteni akarok hanem egy teljesen új rendszert nulláról.
Kérdeztem őket de semmi válasz.Ez olyan amikor a jól bevált használtautódat amit megvettél oda adod egy "elvileg jól működő újabbért" de csak egy évig lehet a tiéd, utána vedd meg ismételten.
Enjoy..HVG: Arról viszont időnként egymásnak is ellentmondó információmorzsák kerültek elő, hogy a Windows XP-t, Vistát vagy nem legális Windowst használók, valamint a Windows oprendszerrel egyáltalán nem rendelkezők miként juthatnak majd ingyen az újdonsághoz.
A Microsoft most tiszta vizet öntött a pohárba ezzel kapcsolatban. A vállalat tájékoztatása szerint aki a fent felsoroltak közé tartozik, az egyetlen módon juthat ingyen a Windows 10-hez: ha egy hónapon belül feltelepíti számítógépére a Windows 10 előzetes (Preview) verzióját, és ezzel regisztrál a Windows Insider Programba.
Ehhez képest mindenkinek jön a windows upgrade fehér ablak boldog, boldogtalannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest