- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Érdekes, hogy a FB-ot említed. Nekem nincs, mert szerintem az üzleti szegmensem kívül szemét.
Szóval, sokan panaszkodnak, hogy, mert mennyi marhaságot kapnak FB-on... a kérdésem az lenne, hogy akkor minek használják?
Ne jöjjön senki azzal, hogy de, mert csak úgy lehet xy-al a kapcsolatot tartani, mert a mai világban van ezer másik út.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
... de ha valami nem jó, nem tetszik, akkor nem nézem. Ha meg annak ellenére leül valaki egy műsor elé, hogy nem tetszik, de "nincs jobb", akkor meg is érdemli.
(#7) Snowy_owl
Szerintem az igény sokakban benne van, csak éppen nem tesznek ellene. Annyi más lehetőség van... pl. "ingyenes" megoldás lehet a YouTube is. Persze, egy halom marhaság van fent, de vannak jó videók is.
Ami viszont a lényeg, ott már el tudom dönteni, hogy mit akarok nézni, már az is egy szint lépés.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
"muszáj valamit nézni, hallgatni"
Nem, nem muszáj. Én TV-t akkor kapcsolom be ha én filmet akarok nézni és azt nézem, amit akarok, vagy xboxon focizok, illetve ha foci meccs van.
Ezek viszont az én döntéseim, nem, mert muszáj, hanem, mert érdekel. Ez zenére és minden másra is érvényes.Szerintem inkább azzal van a baj, hogy nagyon sokan szeméttel is beérik és nem adnak arra mit néznek/hallgatnak.
Pl. az általad említett műsorból 30 másodpercet most megnéztem a YT-on és tudom már most, hogy ezt nem nézném. Ilyen egyszerű.Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest