- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Érdekes, hogy a FB-ot említed. Nekem nincs, mert szerintem az üzleti szegmensem kívül szemét.
Szóval, sokan panaszkodnak, hogy, mert mennyi marhaságot kapnak FB-on... a kérdésem az lenne, hogy akkor minek használják?
Ne jöjjön senki azzal, hogy de, mert csak úgy lehet xy-al a kapcsolatot tartani, mert a mai világban van ezer másik út. -
total90
veterán
... de ha valami nem jó, nem tetszik, akkor nem nézem. Ha meg annak ellenére leül valaki egy műsor elé, hogy nem tetszik, de "nincs jobb", akkor meg is érdemli.
(#7) Snowy_owl
Szerintem az igény sokakban benne van, csak éppen nem tesznek ellene. Annyi más lehetőség van... pl. "ingyenes" megoldás lehet a YouTube is. Persze, egy halom marhaság van fent, de vannak jó videók is.
Ami viszont a lényeg, ott már el tudom dönteni, hogy mit akarok nézni, már az is egy szint lépés. -
total90
veterán
"muszáj valamit nézni, hallgatni"
Nem, nem muszáj. Én TV-t akkor kapcsolom be ha én filmet akarok nézni és azt nézem, amit akarok, vagy xboxon focizok, illetve ha foci meccs van.
Ezek viszont az én döntéseim, nem, mert muszáj, hanem, mert érdekel. Ez zenére és minden másra is érvényes.Szerintem inkább azzal van a baj, hogy nagyon sokan szeméttel is beérik és nem adnak arra mit néznek/hallgatnak.
Pl. az általad említett műsorból 30 másodpercet most megnéztem a YT-on és tudom már most, hogy ezt nem nézném. Ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Magyarórán az Észbontók c. műsorból néztünk meg néhány jelenetet, ahol sok egyéb gondolat mellett az előbbi cím is...
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Metal topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest