- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
-
HuMarc
veterán
-
Peterson_
addikt
-
HuMarc
veterán
Én már tudom, mi lesz, és nem fogják lefoglalni előttem
Kalyber Joe -
Peterson_
addikt
-
HuMarc
veterán
-
Peterson_
addikt
-
HuMarc
veterán
-
Peterson_
addikt
-
HuMarc
veterán
-
Peterson_
addikt
"A Jómunkásembertől még messze vagyok, pontosan 22586 hozzászólásnyira és 896 napnyira
Van egy ilyen hülye mániám, hogy számon tartom, mikor mennyit kommentelek. (Napi 10 mindig megvan, de most rágyúrtam a 2000-re és nem volt ritka a 15-20 sem. Ja az 19 napja volt, most, 19 nappal és majd' 300 kommentel később vagyok
)"-Csak ha már ilyen szimpatikus kis ficsúr vagy, ne tartsd ennyire számon mert egy idő után elég visszatetsző lesz.
Semmi offenzív szándék nincs bennem, meg ahogy fórumozok, látom hogy hasznos mondanivalóid vannak, csak nem verseny ez a kinek van több HSZ-e, kinek lesz előbb egyedi arcképe.
Én lassan 1500 napja itt rontom a levegőt, de ha nincs téma amiben érdemben hozzá akarok szólni/nem érdekel, akkor akár egy hétig is némán olvasgatok.
Persze az én agyam sajnos nem olyan fogékony, és időm sincs annyi "öregségemre"

-
Lengyi
aktív tag
-
HuMarc
veterán
-
Lengyi
aktív tag
Fúú most, hogy meglestem elszörnyedtem milyen nagy szám áll ott

-
Švejk
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
HuMarc
veterán
Tolom én, de téged nem lehet legyőzni, mivel időmilliomos Angry-birds mániákusként Non-stop azt tolod. Beteg vagy

@Švejk (#11): Általános iskolásként (6. osztály) még van időm, majd jövőre lesz húzósabb, mert felvettek hat osztályos gimibe, matekra. Akkor lehet, hogy majd kevesebbet leszek fent, de ez remélem, nem fog bekövetkezni.
A Jómunkásembertől még messze vagyok, pontosan 22586 hozzászólásnyira és 896 napnyira
Van egy ilyen hülye mániám, hogy számon tartom, mikor mennyit kommentelek. (Napi 10 mindig megvan, de most rágyúrtam a 2000-re és nem volt ritka a 15-20 sem. Ja az 19 napja volt, most, 19 nappal és majd' 300 kommentel később vagyok
)Egyébként téged is szoktalak látni az Okostelefonos topikban (
) mint állandó válaszadó és tudom, hogy a te válaszaidra lehet adni
A régi aláírásod jobb volt

-
Fecogame
veterán
Az Angry Birds-et azért még told
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Grat

-
Švejk
őstag
Grat hozzá! Gyorsan megy a hsz-írogatás, én kicsit idősebb vagyok, de harmadannyi hsz-em van.
Még pár nap és írhatsz is a Jómunkásember topicba ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nem csak segítettek neked az okostelefonos topicban, hanem te is sokat segítettél, ezt érdemes hozzátenni, csak azt nem értem, ennyi időd hogy van, hogy 0-24 írod a hsz-eket
-
HuMarc
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
-
HuMarc
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
Hogy kerested meg az 1.hsz-edet ?
Anno láttam megoldást de most kíváncsi lettem.
Én közeledek a 2000-hez, most nézem 8nap. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
HuMarc
veterán
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hehe, de engem nem érsz be
Ám gratulálok, én is csináltam egy 200 napos bejegyzést 
-
HuMarc
veterán
-
Gergosz2
veterán
én miután regeltem kb egy évig be sem léptem

-
HuMarc
veterán
Nyílj meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg világosbarna haj, szemek, orr, száj, fülek Joe-nak is van, meg nekem is 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)