Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Minden gyártóval kapcsolatban vannak negatív, pozitív tapasztalatok, ( semmi sem fedhetetlen ) én nem innen közelítettem meg a dolgot, nem személyes véleményt írtam, hanem a rövidebb akkumulátor idő miértjét. Meg azt hogy szerencsére rengeteg okosóra típus közül válogathat az iPhone user is, nem kötelező megvenni a Watch-csot, iOS-szel 99%-ban kompatibilis minden. Forditva már más a helyzet, a Watch csak szifonnal kommunikál. Mivel te a 4-ed óta nem vagy hajlandó almás készüléket venni a rossz tapasztalat miatt, ezért az Apple Watch egyébként is tágytalan számodra még akkor is, ha kiadnának egy Huawei okosóra szintjére butított eszközt hasonlóan két hetes üzemidővel! Arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy amelyik terméket az üzemidejével reklámoznak a viselhető piacon, az a tudáslistájáról azonnal árulkodik, és igazából egy visszafele biciklizés az én szememben. Az innoválás, technológiai újítás nem ott indul hogy készítünk egy olyan terméket, ami hosszú üzemidőt kap a gyenge tudáslistának, és hardver alkatrész minőségnek köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest