Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyslay
aktív tag
válasz
carelgott #544 üzenetére
Ez egy jó tipp volt, van hogy jól jön az.
Rendeltem pár aliexpresses szíjat és védőfóliát amit tudok ajánlani.
A szlikon szíj nagyon kényelmes, a visszafűzött rész a kapocs után alá megy a szíjnak ami miatt, nincs ami beleakadjon akármibe (én ezzel a problémával szoktam küzdeni)
A barna szíj nyilván nem egy minőségi cucc, de egyébként teljesen jól néz ki és szintén kényelmes.
A fólia nem üveg, hanem csak ilyen "üveggyapot" de egyébként teljesen védi a kijelzőt, tökéletesen átlehet rajta látni, valamint jól néz ki körben a lünetta.
A műbőr szíj
A fólia
A szilikon szíjIgazából fillérekről beszélünk, aztán nyilván adott körülmények között úgy is a gyári fém szíjat használom.
-
SsPL711
őstag
válasz
carelgott #544 üzenetére
Ez az előző FW-el is így volt
Huszon valahány napig bírja így asszem.
Én nem lepődtem meg ezen amit írsz.De, ebben az üzemmódban, nem minden számlap használható, nincs AOD, se eSim, se wifi, se az új fícsörök, Csak BT hívás fogadás, ami korábban is volt.
Ennyi erővel ott a HW GT 2 pro, ugyan ezt tudja normálba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HarmonyOS-sel és eSIM-mel, ám egyelőre több potenciállal, mint praktikus újítással vált rendszert a Huawei óraszéria.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest