Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A google castot eddig ha kétszer használtam, sajnos amíg átküldi a telefonról a videót a tv-re hosszú másodpercek tellnek el, nem olyan gyors sajnos.
Elég benézni.pl az általad is említett hbo go topikba hányan szenvednek vele és váltanak inkább vmi más külső eszközre, mert vmi sose működik, vagy befagy rendszeresen, film indításkor vagy nincs felirat vagy csak angolul megy a film nem vált át magyarra és még sorolhatnám. Ha szeretnél egy új hobbit magadnak tudom ajánlani, tuti elfoglaltság lesz.
Ezzel nem akarom leszólni a google castot, mert az elképzelés jó, de sajnos a mai napig vannak gyerekbetegségei amiket nem értem hogy nem sikerült ennyi idő alatt kijavítani.A BKK most heggeszti az appját openstreetmapra, amit a Budapestimenetrend már használ és elérhető az appgalleryben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest