Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#1793) Portás_Jakab


Portás_Jakab
csendes tag

Véleményem erről a telóról:
Én is hasonlóan vagyok, mint zzola fórumtárs. Valószínűleg elrakom tartaléknak, vagy nekiajándékozom egy idős ismerősnek, mert netezni jó.

Jól indult a telefon, de sajnos már a pokolba kívánom. Az elmúlt hónapok másról sem szóltak, mint szervízbe (márkaszerviz és szolgáltatói is) be, majd ki. Egyszerűen nem tudják megjavítani. A fő probléma vele, hogy visszhangzik. Nem állandóan, de mondjuk egy 10 perces hívás során 6-7-szer előjön 30-40 másodpercre. És ez a beszélgetőtársakat rendkívüli módon zavarja. Szinte mindenki szóvá teszi egy-egy hívás során...

Gondolom, hogy a szervízben csinálnak egy néhány másodperces próba hívást, akkor jó, tehát a készülék hibamentes. Mindig szerelnek rajta valamit. De a javíthatatlanságról ill. a cseréről nem hajlandóak még csak hallani sem... Szerintük nincs semmi baja, a gyakorlati használat során meg egy nagy rakás sz*a*r.

Pedig kezdetben, néhány hónapig nagyon jó volt, szuper volt. Most meg legszívesebben satuba préselném, úgy utálom...

Egyszerűen patt helyzet, nem tudják megjavítani, de nem ismerik el, hogy hibás, szolgáltatós mobil, már megbántam, hogy ezt vettem.

Egy 7 éves Samsung Galaxy-t használok helyette most, pontosan ugyanolyan körülmény mellett az teljesen hibamentes.

Most is szervízben van, ezt még megvárom, ha nem lesz jó, lerakom, és veszek egy Samsungot... még ha kicsit drágább is, de legalább megbízható, üzembiztos...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.