Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
A Mate 20 pro lett volna anno az én választásom is, de szerencsére (legalábbis így utólag), éppen megjelent a P30 pro amikor telefont váltottam. A Mate 20 pro kézbe véve nálam azonnal kiváltotta a "kell" érzést (kivéve a notch), de fotózásban erősebb lett a P30 pro, így végül ezt választottam és nem bántam meg. Egyéb márkákhoz mérten nekem nagyon bejönnek a szoftveres megoldások is, akár az egyszerűen működő asztali mód, vagy a gesztusvezérlés, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint amit most hoz az Android 10. Arról nem is beszélve, hogy a frissítéseket sem hanyagolja el a gyártó és talán ez az első olyan mobilom, aminél egy-egy havi frissítés, valóban tartalmaz a felhasználók számára is kézzelfogható újdonságokat (lásd pl.: DC dimming). Az üzemidő szerintem erősen felhasználás függő, de az biztos, hogy ezt a készüléket nehéz egy nap alatt lemeríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest