Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz Imre9211 #4898 üzenetére

Lehet mégsem válok meg a P30 Prótól. Letöltöttem a Manual Camera nevű appot, "le van árazva" 1400-ról 0 Ft-ra. Mindegyik kamerát látja, most vettem fel egy 2 perces videót anyám limlomjairól, 4K-ban, 24 fps-sel (mer' ugye nem a 60 a filmes szabvány, max ha GoPróval forgatsz, Hardcore Henry rulez). Mindenki, aki valaha is akar normális minőségben videózni, töltse le és próbálja ki, annyira odab@sz hogy én még ilyet mobilon talán nem is láttam. Nem tudom, bitrate-re mit enged, 60-ig fel tudtam menni, 100-ra már nem, de a 60 is kb. a gyári app minőségének négyszerese. Frame drop nuku, legalábbis első blikkre. Jó kis telefon ez, na.

SZERK: sajnos a program átver, csakis a 30 fps működik, bekamuzza a 24-et. Mondjuk annál jobb, hogy képkockavesztés nélkül megy a 4K.

(#4898) Imre9211: A levegő is made in china-ra: a technikus kollégák gyártják le a 3D nyomtatásokat a 3D nyomtatóink segítségével. Ettől még a főnök én vagyok mindaddig, amíg ott nem akarnak hagyni és a saját lábukra állni. Akkor viszont mindent 0-ról kell kezdeniük. Így kéne Kínának is, Qualcomm meg Google meg Microsoft nélkül. Tiszteletnél meg a közösség általi megbecsülésre gondoltam, azt a többi fórumtársnak kell kiérdemelnie veled szemben. :) De no offense.

• sfdrakex

nagyúr

válasz Imre9211 #4898 üzenetére

Attól, hogy a levegő is made in china, a legtöbb szabadalmi jog usa cégek kezében van. Használhatják lopva, de kínán kívül nem fognak tudni készüléket forgalmazni, ha azt lopott szabadalmak felhasználásával készítették.

Új hozzászólás Aktív témák