- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
eurolac
senior tag
A kisebbik fiamnak volt egy P9 lite 2016os teloja. Követtem a topikját, onnan vettem az ötletet. Egy topiklako igy járt el. A gari lejárata elött bevittem uigy a hivatalos szervizébe itt Debrecenben. Valoban csökkent az akku idö, sokat is használta a gyerek. Hozzáirattattam térerő problémákat is. Egy hét múlva lett kb kész a telo. Kapott egy uj alaplapot, uj hátlapot és egy uj aksit. A fiokban van tartalék telefonként itthon. Ha hivatalos forrásbol veszed és már régi modell és van hozzá alkatrész, nem fukarkodnak vele. De lehet szervíz hozzáállás is nem mondom. Vagy egy jo üzletpolitika.
-
törölt tag
Én is cseréltetni fogom tavasszal/nyár elején az aksit, pedig kutya baja. De biztos elhasználódik az is , mégha nem is tűnik fel. Bár én mellé beégetem majd a kijelzőt addigra
Hátha adnak egy csere utalványt és nem javítják. HA majd mégis javítás lesz a vége , akkor gyakorlatilag kapok majd egy új telefont a kijelző és aksi csere miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Futás, futópályák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest