- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosmoo81
tag
válasz
yodamester10 #29063 üzenetére
Hát így pár nap után már van pár észrevételem.
A telefon gyönyörű, egy szilikon tokot vettem rá és a gyári fólia van rajt egyenlőre, ha lesz időm nézek normális tokot és üvegfóliát rá.
Szoftver gyors, akadásmentes, viszont ami nem tetszik, a fényerő ugyanúgy átáll automatára újraindítás után, és csak a menüből lehet kikapcsolni, a gyorskapcsoló fentről lehúzva eltűnt, csak a fényerőt lehet állítani.
A home screen lapozást szeretem végtelenre állítani, itt nem találtam ilyen funkciót, lehet csak én vagyok vak.
Kijelző pazar, a lekerekitett oldalak néha okoznak fura dolgokat, ha úgy fogod de hozzá lehet szokni.
2x töltöttem eddig, nekem kb másfél nap az akksi, 40-50 perc majdnem fullra tölti.
2 kártyával használom és a térerő ingadozás miatt "csak" 6 óra SOT jött össze, jobb szolgáltatás mellett biztos lenne bent plus 1-2 óra még (ezt megerősítették a fórumon is, nem ritka a 10 órás SOT sem)
Bt, Wi-Fi, GPS folyamatosan megy, van egy Huawei Watch 2 amit még használok vele.
Elsőre így ennyi, nekem tetszik, remélem az akksi idő is javul ha beáll a telefon és kevesebbet nyomoodomha beallitottam mindent.
Szerintem ha váltani akarsz, erre érdemes 😉 -
kosmoo81
tag
válasz
yodamester10 #29063 üzenetére
Irok, de pár nap kell mire beáll az akksi is, meg lesz időm vele picit többet foglalkozni, még a beállítással sem végeztem 😁
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest