Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KKrisz751 #5137 üzenetére

A csúnya és a nem tetszik között szerintem sok a különbség. :)

Amúgy meg akinek nem tetszik, az ne használja. Meg van oldva a probléma. Gyári UI -n soha nem lesz ilyen mélyen személyre szabható a kinézet. Nekem ha nem tetszik valami, akkor azt megoldom, ha nem lehet megoldani, akkor megválok tőle.

Hidd el, hogy nekem aztán édes mindegy, hogy ki-mit használ. Szerintem a 2.3 is nagyon frankó kis UI. Sőt, én a 2.0 -t is imádtam. Régebbit még nem használtam.

2.3 témákat amúgy lehet használni 3.0 alatt is.

Nem sértésnek szánom ezt, csak a hibának leírt dolgok nagy részén lehet segíteni. Főleg, ha valaki tud mókolni a készüléken, mint te. Ami meg nem megy, abban mindig is szívesen segítettem, mindenkinek. HA tudok, mert nekem sincs végtelenítve az agyam.

Pl. ahogy írtam, hülyeség volt 4 oszlopra csinálni a stat ikonokat, főleg B602 után. Az sem túl jó, hogy nem írja a RAM -ot a bezárógatós rész. Viszont én ezeket nem érzem olyan problémának, hogy ezért visszatérjek 2.3 -ra. Pont magasról ejtek rá, semmit nem változtat az életemen, használati szokásaimon. RAM -ot sem nézegetem állandóan, nem érdekel. HA valakinek nem tetszik a betű, Flat stílus, az már egy más dolog.

Következő projekt nálam a MIUI lesz ezen a készüléken. ROM -ot már magyarítottam.

Új hozzászólás Aktív témák