- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #5101 üzenetére
Ja a firefox nem jön le, opera alatt lejött, de akkor sem akrt felmenni, így kiderült a kárty olvasóm volt a hibás. Azért nem is láttam a kártyát néha ha bele tettem. Ezért rakta fel hibásan a fájlt. Ezért volt FAIL.
Most másik olvasóval felment a fájl, és fel is telepítettem.
Működik minden. Csak nem tetszik.Annyit még megpróbálok, ha már pár órát eljátszottam vele, hogy visszaállítást hogyan viseli. És ha vissza állítom az appokat és a hátteret stb akkor lehet jobban vog tetszeni. de...
Pl.: Egyik ami zavaró az értesítési rész.
Az oké, hogy külön lapra pakolták, és ez jó, de a kapcsolók, gps, wifi, adat stb. miért csak 4 lehet egy sorban, miért nem 5 Lényegében pont annyi kell. (wifio, adat, szinkron hang, gps ennél több felesleges, kevesebb hülyeség), miért batár nagyok, mikor a régiben normális méretűek voltak, ráadául a grafikájuk is ronda gyerekes. 4 éves fiam rajzol ilyen szinten.Össze téve a két telefon egymás mellé páromé és az enyém neki 2.3 nekem 3.0 és a régi szebb a sok apróságban.
Ugyanakkor az óra, vagy telefonkezelő, linkelt képek alapján is, és élőben is, stb szebbek.
Viszont a jobb felső sarokból eltüntették a bveállítást alulra, nagyon kicsi ikonnal, oda ahova a google aszisztens is van. Kit zavart a jobb felső sarokban, minden programban ott van, ezeknek miért került alulra, egy hosszú sor közepére? Teljesen értelmetlen. (Csak azért áttenni másikoldalra a fékpedált a kocsiban, mert mindenki másnak a egymás mellett van, az baromság és nem kuriózum)A feladatkezelőben a réginél felül jól látható vastag betüvel voltak egyik oldalon mennyi a foglalt hely, és a másikon a szabad. Most meg alul vékony betükkel, nekem akinek rosszabb a szeme 2 dioptria, már koncentrálnom kell rá, hogy elolvassam. (Annak ellenére, hogy tényleg több a szabad memória alapban is.)
Meg hiányzik a seprű amit megnyomok. Gördíthetem fel, de ha ki vannak kapcsolva a gombok, akkor először azok jönnek fel, majd a google aszisztens, aztán eltalálom, hogy feljebb húzva törli az össeset.
Miért nem oldalra kell húzni, miért felfelé? (hogy egy kézzel menjen aha...)
Értem az egykezes módot de ez kétkezes telefon. max akkor egyekezem, ha hívnak, minden máshoz kétkezesen használom. Ha meg kikapcsolom, miért nem maradt az oldalra húzás. Ami kétkezes használatnál jobb. Az ember balra-jobbra lapoz ösztönösen. Én is jobbra balra akartam kihúzogatni elsőre.
Elég lett volna csak áttetszővé tenni és ugyn így ber jellel egy sorba tenni, szűkíteni a szürke sávot.Ilyen sok idegesítő apróság ami miatt nem tud tetszeni. Lényegében egy teljesen logikus, felületet, össze kuszáltak. És kiegészítettek pár jó dologgal.
Ez magánvélemény, és senkit nem akartam megbántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Drón topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest